ONLINE 1:1 – Videre med Final Cut Pro – modul 2: Avanceret

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København
Dage:
1 dage
Pris:
4.950 kr. + moms | PU-støtte: 1.950 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 109 evalueringer)
Efterår 2022

OBS: kurset er 100% corona sikkert og flexibelt. Du får personlig underviser og dato aftales så det passer dig.

Den avancerede dag er skabt til dig, som har gennemført Modul 1, Intro-dag – eller som har et tilsvarende kendskab til Final Cut Pro X.

Udbytte:

Efter Modul 2 – Avanceret dag har du lært at få stillbilleder til at spille sammen med video. Din redigering er blevet lettere med brug af keywords. Du har lært at arbejde med lyd såsom speak, musik, soundbits og meget mere. Din film får en bedre finish – og husk: Lyden er mere end 50 % af den færdige film.

Indhold:

Vi går dybere ind i redigering af video med Final Cut Pro X og arbejder med at gøre filmen mere seværdig. Vi tager fat på organiseringen af dit råmateriale, så du ikke mister overblikket. Vi trækker stillbilleder ind og får dem til at spille sammen med videoen, og vi arbejder med lyden i flere dimensioner som f.eks. speak og underlægningsmusik.

Henvender sig til:

Kurset henvender sig til brugere, der har gennemgået Modul 1 (Intro-dag) eller dig, som har tilsvarende kendskab til Final Cut Pro X, og som vil videre med programmet.

Undervisningsform:

Undervisningen foregår online via Teams eller Zoom med din personlige underviser. Der vil være introduktion, oplæg og praktiske øvelser. Du får udleveret kursusopgaver med tilhørende videofiler. Efter endt kursus får du et kursusdiplom.

——

Generelle regler:

Kurset er en del af tre modulopbyggede Final Cut Pro X-kurser. Modulerne kan tages samlet eller enkeltvis. Det eneste krav er, at kursisten skal have gennemgået foregående modul eller have lignende kendskab til indholdet.

*For at opnå rabat på flere moduler, skal de bestilles samlet.

1 modul*: 4950,- / PU tilskud: 1300,-  Final Cut Pro X – Intro modul

2 moduler*: 9650,- / PU tilskud: 2600,-  Final Cut Pro X – Avanceret modul

3 moduler*: 14350,- / PU tilskud: 3900,-  Final Cut Pro X – Expert modul

Rabat fratrækkes på faktura.

Kursusprisen er eksklusiv moms

Kurset bliver afholdt som online 1:1 undervisning, hvor der er fokus på dig og dit niveau. Undervisningsformen er live via onlineplatformen Zoom eller Teams, og vil bestå af oplæg og instruktion, vekslende med individuelle øvelser.

Du skal selv have en Mac med nyeste Final Cut Pro X installeret, have internetadgang og programmet Zoom eller Teams installeret. Kursisten skal desuden have en ekstern harddisk med minimum 500 GB fri plads.

Kurset starter kl. 09.30 og varer til 16.30.

Alle kursister får en mappe med undervisningsmateriale, der også kan bruges som opslagsværk, når man er hjemme igen.

Alle kursister, der har gennemgået kursus, får et kursusbevis.

Tilmeldingen er bindende, så snart Modulkursus har bekræftet tilmelding. 

For privatbrugere – altså når du selv skal betale for kursus – er der ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag Modulkursus har sendt bekræftelse på optagelse til dig.

Ved afbud til kurset mere end 4 uger før kursusstart, afregnes et administrationsgebyr på 1000,- dkr. Ved afbud mindre end 4 uger før kursusstart betales den fulde kursuspris.

Tilskudsmuligheder: Kursisten betaler selv den fulde kursuspris. Efterfølgende tilskud fra f.eks. Pressens Uddannelsesfond ansøger kursisten selv om.

 

((p) ONLINE 1:1 – Videre med Final Cut Pro – modul 2: Avanceret (efterår 2022))

Undervisere

Underviser Robert Wengler

Robert Wengler, (1966), indehaver af Modulkursus. Selvstændig fotojournalist og uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense i 31 år. Siden 2000 har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Premiere, Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.