Office 365 kursus | København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2860 Søborg
Dage:
1 dage
Pris:
3.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.350 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 27 evalueringer)
Efterår 2022
Får du ikke det optimale ud af Office 365 i dit arbejde, og vil du gerne blive klogere på de utallige muligheder, som programmerne i Microsoft Office byder på?

På dette praksisnære kursus får du mulighed for at dykke ned i Office 365-værktøjskassen med henblik på at lære, hvordan du integrerer de mange programmers forskellige funktioner og redskaber i dit arbejde. Ved en optimal udnyttelse af funktioner kan du skabe betydelige arbejdsmæssige fordele.

Uanset om der er tale om Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, SharePoint, OneNote eller Teams, får du en grundig introduktion til programmernes vigtigste værktøjer. Gennem hands on-undervisning får du også konkrete råd til, hvordan du tilpasser værktøjerne i de forskellige programmer, så de taler optimalt sammen på tværs af tjenesterne.

Efter kurset vil du derfor være i stand til at udnytte hele Office-pakkens potentiale til fulde og dermed sikre en mere effektiv og nemmere arbejdsgang – både når det gælder daglig opgavehåndtering, planlægning, koordinering, projektstyring m.v.

Efter kurset har du helt styr på:
 • De mange praktiske brugsmuligheder i Office 365-pakken
 • Hvordan du som Office 365-bruger kan øge effektivitetsniveauet og produktiviteten
 • Hvordan du udnytter programmernes unikke samspilsmuligheder til at skabe intelligente arbejdsløsninger – herunder gnidningsfri fil- og informationsdeling
 • Hvordan du bruger smarte funktioner og genveje i programmerne til at undgå spildtid og dobbeltarbejde i hverdagen
 • Hvordan du skelner mellem Office 365-tjenesternes online og app-baserede versioner

Du har altid mulighed for at medbringe dit eget materiale, så du kan arbejde med konkrete problemstillinger. Derudover kontakter din underviser dig inden kurset, hvor du har mulighed for at komme med særlige ønsker til indholdet på kurset.

Vigtig viden inden kurset
 • Vi kører med små hold på maks. 5 deltagere pr. kursus for at sikre dig maksimalt udbytte
 • Du kommer hverken til at sulte eller tørste på kurset! Undervejs tilbyder vi fuld forplejning – herunder morgenbrød, lækker frokostbuffet, te/kaffe, kolde drikkevarer samt snacks og eftermiddagssødt
 • Prisen inkluderer gennemarbejdet og opdateret kursusmateriale
 • Der vil blive stillet computere til rådighed med adgang til Office 365, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen computer efter ønske
 • Din underviser kontakter dig inden kurset, så vi for så vidt muligt kan skræddersy undervisningen efter netop dine behov og evt. særlige ønsker
 • Vi tilbyder selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti
Kan jeg medbringe eget materiale?

Ja da! Vi ønsker at gøre kurset relevant og brugbart for dig, og derfor må du gerne inddrage eget materiale, som undervisningen og de praktiske øvelser kan tage afsæt i. På den måde får du mulighed for at adressere dine specifikke problemstillinger undervejs, så du får fuldt udbytte af kurset.

Tilmeld dig allerede nu – lige her på siden.

Undervisere

Ole – Microsoft ekspert

Ole er ansat som Microsoft ekspert og underviser ved Kursusfabrikken. Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver indenfor Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring, er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole hjælper virksomheder med at arbejde mere effektivt ved at optimere og automatisere interne processer og arbejdsrutiner.