Moderne InDesign Basis Pro | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
2 dage
Pris:
9.990 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 24 evalueringer)
Forår 2022

Du lærer i dit tempo. Vi bruger ikke tid på det du ved i forvejen. Du deler ikke kursus med andre der ikke er på dit niveau. 

Dette er et enekursus så indholdet tilpasses dit konkrete eller generelle behov.

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

InDesign i Praksis

Du får styr på programmet, fordi du lærer hvordan, det både virker og arbejder. Du får gearet din egen brugerflade, der et tilpasset dit behov. Du finder ud af, hvordan du laver annoncer eller magasiner, plakater, foldere i alle formater eller vignette billeder til SoMe platforme som Linkedin eller Facebook.

  • Smart opsætning af InDesign med paneler og hemmelige indstillinger
  • Layout for sider
  • Sidehoved og sidefods koncept
  • Typografi og automatformatteringer
  • Billedkasser og AI
  • Skaleringer af tekst og grafik
  • Problemfri opsætning af 3-fløjet folder
  • Effekter på grafik og billeder
  • Eksport til digitale platforme
  • Eksport til printfiler

Ikke kun teknik, men ligeså meget design!

Du finder ud af smarte måder at sætte et dokument op på og hvor rasende elegant det er, at arbejde med basis typografien. Korrekturgange bliver en leg og du får nogle toplækre kreative tips til hvordan dit layout bliver bedre. For det hele skal se fantastisk ud. Og det bliver det, når du bliver klogere på skrifter, billeder og hvordan du sætter det sammen på en smuk måde.

Du lærer hvad du kan med typografi, tekst der løber automatisk rundt i kasser og korrektur i tekst. Du finder ud af hvordan du beskærer billeder direkte i InDesign og laver dekorative rammer der passer til den skandinaviske designstil. Vi arbejder med lækre liste opsætninger der er gode til agendaer og invitationer udover tabeller hvis du skal vise mange tal frem.

Men det er ikke nok. Alt dit designarbejde skal ud til publikum. Noget skal til hjemmeprinter, andet til trykkeren og meget til online medier hvor du kan promovere begivenheder. Du får styr på hvad billedkvalitet er og hvordan du får det ud på den bedste måde.

Indholdsfortegnelse i InDesign og sidenummer

 

Support: Der er 12 måneders email support med i kurset.

Materiale: Alle øvelser får du med hjem sammen med cheat sheets.

Læringskoncept:

Enekurser har den ultimative fordel at du lynhurtigt kan projektere din læring over på dit arbejde. Du kan komme med konkrete spørgsmål der kan øves med det samme. Vi bruger ikke tid på emner der er irrelevante for dig. Øvelserne har til formål at træne og forstå en proces. Øvelserne er designet med henblik på at kunne lave design med det samme efter kursus. Der kommer en ren forståelse af teknik, teori og designmuligheder. Indholdet er arbejdsrelateret og jeg perspektiverer nye muligheder for dig.

Undervisere

Benny Thaibert

Jeg underviser for at få dit bundniveau højere og gøre din hverdag nemmere.

Jeg er Adobe Certified Instructor med masser af reel praktisk erfaring. Jeg elsker at fordybe mig i nyheder og teste det ud for at finde nye veje der måske sparer tid eller giver endnu flere kreative muligheder.

I praksis har jeg egen tegnestue hvor jeg laver alt fra billedbehandling, layout, illustration og videoer til Sociale Medier. Derfor ved jeg i praksis hvad der er godt og skidt i netop Photoshop, InDesign og Illustrator og derfor er der noget både for begyndere og professionelle.

Iøvrigt har jeg en blog på BitSpot hvor jeg deler generøst ud af brugbare tips.

Jeg kan godt lige at tegne og tage billeder i fritiden. Så i 2019 åbnede jeg et hygge galleri for at vise det frem. Det er her BitSpot afholder kurser med dedikeret kraftig kursuscomputer samt gode 27″monitorer. Så du kan se noget!