Mobilvideo med Adobe Premiere Rush – Kbh.

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.995 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 82 evalueringer)
Efterår 2019

Max. 4-6 deltagere

Mobilvideo med Adobe Premiere Rush CC

Indhold: Kom i gang med selv at optage, redigere dine videooptagelse og dele dine videoer på de sociale medier med Adobes helt nye og intuitive videoredigerings program, der giver dig alt, hvad du behøver for at få det bedste ud af dine mobilvideoer.

Se video om kurset.

Optimering af optagelser med din smartphone: På kurset får du et godt kendskab til kameraet og de bedste indstillinger til at lave bedre video. Vi ser på hvilket ekstra udstyr, som sikrer bedre lyd, lys og billeder.
Bedre redigering: Planlægning af indhold og historie, indsætte video, lyd og musik. Lær at klippe og redigere. Tilføj dine videoer WOW effekter med de indbyggede motion graphics skabeloner og forskellige effekter. Det hele gemmes i skyen og kan online redigeres på tværs af dine enheder – fra smartphone til computer.
Deling på sociale medier: Du lærer, at uploade dine videoer automatisk og optimere til Instagram, Facebook, YouTube. Rush filerne kan også indgå direkte eller som kreativt oplæg i en mere avanceret videoredigerings-app.

Efter kurset kender du de tekniske muligheder og udfordringer. Og du kan selv redigere og arbejde med video på en kreativ måde.

På kurset arbejder vi med følgende emner:

  • kamera: Indstillinger og ekstra udstyr: Lyd, lys og stativ
  • opløsning og framerate
  • intro Adobe Premiere Rush CC
  • redigering: Planlægning, optagelser og redigering af din egen video
  • tips til forskellige typer af videoer som fx interviews, reportager og instruktioner
  • tips omkring at klippe, indsætte tekster og dele dine videoer de sociale medier
  • brug din video som kreativ oplæg til en mere avanceret redigering

 

Målgruppe:
Alle der har brug for at lære hvorledes man optager, redigerer og udgiver en lille video. Deltagerne er journalister, fotografer, grafikere, SoMe medarbejdere, designere, kommunikations- og marketingmedarbejdere.

Form:
Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Kursus er for alle, der vil lære at lave små videoer på en smartphone (iPhone/Android) eller iPad. Formen er klasseundervisning, hvor vi arbejder med en fælles opgave og med dine egne videoer.

 

Undervisere

Kåre Jensen

Underviser og konsulent siden 2000. Adobe Certified Expert med et ben i Microsoft-lejren. Udlært grafiker med en produktionsleder-overbygning fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og kommer oprindeligt fra tryksags-verdenen, men har gennem årene øget sin aktivitet indenfor web, video og apps.