Masterclass til podcastere: fra god til fremragende

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Pilestræde 61, København K
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
7.900 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 53 evalueringer)
Forår 2019

Masterclass til podcastere: Er du kommet godt i gang med at podcaste, men vil gøre din podcast endnu bedre? Vil du løfte dine interviews og blive en bedre vært og tilrettelægger? Blive skarpere på flow, gæster og lyttere og lyden større plads i din fortælling?

Vi giver dig – podcaster eller radiotilrettelægger – to dage med toperfarne podcastere og fortællere i et intensivt forløb. Radio og podcast vokser i disse år, og med så massiv en mængde lyd, bliver der også længere mellem det virkelig fremragende. På dette kursus bliver du en endnu bedre podcaster fra A til Z.

Fortælling og dramaturgi

Vi har skabt en masterclass til dig, der allerede er godt i gang med podcast-produktionen og ønsker at løfte niveauet med inspiration fra nogle af de allerbedste. Tag med P1-vært Bille Sterll på to dages intensiv workshop og masterclass, hvor vi får oplæg og inspiration fra erfarne interviewere,  lyddesignere og dokumentarister. På workshoppen kan du møde:

  • Inge Bang Termansen: Sådan får du styr på fortælling og dramaturgi. Inge er tilrettelægger og redaktør i DR og har især arbejdet med tv-dokumentar og undervist i fortælleteknik.
  • Claus Vittus: tilrettelægger med mange radiomil i benene, tidligere radioreporter og vært hos DR. Nu selvstændig tilrettelægger af features og dokumentar til radio og podcast.
  • Mikkel Rønnau: Få det bedste ud af lyden i den historie. Mikkel er journalist og tilrettelægger. Han har blandet andet lavet Baglandet på P1, Det Kongelige Teaters podcast Anekdote og klippet og mikset podcastserierne Dobbeltmordet på Peter Bangsvej og Nattens Dronning.

Du skal have en af dine egne produktioner med til denne masterclass for podcastere. Du får sparring og feedback på fra de øvrige deltagere, kursusleder og gæstelærere. Med få deltagere har vi tid til at gå i dybden med netop dine udsendelser. Glæd dig til to dage, der vil løfte dit niveau betragteligt.

 

Har du brug for en grejliste? Så har vi en lige her.

Undervisere

Bille Sterll

Bille er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen og efter en lang karriere som redaktør og redaktionschef, arbejder hun som freelanceredaktør og tilrettelægger med primært med radio.

Indenfor de seneste år har hun især arbejdet med radio blandt andet som vært på Detektor i P1, samt redaktør og tilrettelægger for bla. P1 Feature, P1 Dokumentar og P1 Morgen. Billes lange cv kan ses på LinkedIn.

Bille Sterll har elsket radiomediet, lige siden hun var journalistpraktikant på DR Fyn, og hun har i årenes løb været igennem alle tænkelige funktioner som tilrettelægger, reporter, vært, redaktionssekretær og producer.

Derfor har Bille tilrettelagt og underviser vores grundkursus i podcasting Kom med på lydbølgen: producer din egen podcast, hvor du kan lære at lave radio/podcast og fortælle i lyd. Tjek det ud!

Udover grundkurset i podcasting underviser Bille også i vores helt nye kursus Masterclass til radio-folket: fra god til fremragende, hvor gode tilrettelæggere og radiokyndige kan løfte deres niveau på to intensive dage.

Mere om dette kursus