Lynfilm til Sociale Medier med Premiere Rush

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.990 kr. + moms | PU-støtte: 1.950 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 25 evalueringer)
Forår 2022

Dette er et enekursus så indholdet tilpasses dit konkrete eller generelle behov.

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

Rush er designet til dig der ikke har tid til at bruge time efter time på redigering, der til sidst dog giver dig et filmklip der måske er Hollywood værdigt. Men i virkeligheden skal du bruge en lynfilm til Sociale Medier du kan lave samme dag som du optager!

Rush handler om at kunne parkere et videobudskab på Sociale Medier på kortest mulig tid.

Kurset her starter med at vi laver et kort storyboard samtidig med at vi lige lærer om et par billedmæssige filmtricks. Vi optager en lynfilm med en smartphone. Vi klipper den i Premiere Rush, optimerer lidt på billed og lyd og sætter intro og outtro på. Og taler om ditributionsplatform i forhold til målgruppe. Rush har indbygget lyn eksport til facebook, instragram, youtube og behance. Udover til en lokal fil.

Derefter ser vi på hvilke billedmæssige virkemidler du med fordel kan bruge.

Teknik slipper vi ikke helt for. Du får mulighed for at afprøve opgraderinger af lyd ved at bruge shotgun og klips-på mikrofon. Vi lurer også på hvordan vi med fordel kan bruge eksisterende lys samt måske hjælpelys.

Vi ser også på hvad du skal undgå når du filmer med smartphone. Kort sagt får en en fin huskeseddel så du er køreklar efter kurset.

Her en film der er optaget med smartphone og klips-på mikrofon og krydsklippet sammen:

Enekurser har den ultimative fordel at du lynhurtigt kan projektere din læring over på dit arbejde.

Du kan komme med konkrete spørgsmål der kan øves med det samme. Vi bruger ikke tid på emner der er irrelevante for dig som det sker på holdkurser.

Undervisere

Benny Thaibert

Jeg underviser for at få dit bundniveau højere og gøre din hverdag nemmere.

Jeg er Adobe Certified Instructor med masser af reel praktisk erfaring. Jeg elsker at fordybe mig i nyheder og teste det ud for at finde nye veje der måske sparer tid eller giver endnu flere kreative muligheder.

I praksis har jeg egen tegnestue hvor jeg laver alt fra billedbehandling, layout, illustration og videoer til Sociale Medier. Derfor ved jeg i praksis hvad der er godt og skidt i netop Photoshop, InDesign og Illustrator og derfor er der noget både for begyndere og professionelle.

Iøvrigt har jeg en blog på BitSpot hvor jeg deler generøst ud af brugbare tips.

Jeg kan godt lige at tegne og tage billeder i fritiden. Så i 2019 åbnede jeg et hygge galleri for at vise det frem. Det er her BitSpot afholder kurser med dedikeret kraftig kursuscomputer samt gode 27″monitorer. Så du kan se noget!