AFLYST – Lydredigering i Hindenburg

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
4.500 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 44 evalueringer)
Efterår 2020
Hindenburg kursus
Hindenburg kursus i Aarhus

Lyden er afgørende for et godt resultat uanset om du arbejder med video, podcast, radio eller lyd/foto fortællinger. Niveauet skal være korrekt, stemmerne tydelige og de forskellige lyd-elementer skal hænge sammen og klippes perfekt.
Hindenburg er et dansk lydredigeringsprogram, som er særligt udviklet til dette formål.
For eksempel har det en feature, der automatisk sørger for at lydniveauet er korrekt og klar til at udgive. Der er også mulighed for at fjerne støj på en optagelse og lave telefonoptagelser.

Med Hindenburg kan du komme hurtigt i gang uden at være lyd – eller teknologinørd. Erfaringer fra de mange år kurset har kørt er, at kursisterne hurtigt lærer at arbejde i programmet og efterfølgende laver flotte podcast-produktioner.
På dette kursus gennemgår vi en produktionsgang i programmet, og du får indsigt i en række af de features, som det rummer. De faglige oplæg kombineres med praktiske opgaver, hvor du laver dine egne lydfortællinger.
Der bliver også vist, hvordan man sætter et mobilt lydstudie op og redigerer optagelsen efterfølgende. Samt en gennemgang af forskellige mikrofon-typer.

Du lærer blandt andet:
– at importere lydfiler
– at redigere musik, speak, interview og reallyd sammen til en samlet fortælling
– at sætte det rigtige niveau
– at optimere speak – og interviewoptagelsen med få klik
– genveje, der letter dit arbejde
– at lave professionel fades, så du f.eks. kan få musikken til at ligge under din speak eller lydoptagelse
– at eksportere filen og uploade til nettet og podcasttjeneste
– at optimere lyden med EQ og voiceprofiler samt plugins

Og husk: Vi aflyser aldrig et kursus, hvis der er tilmeldinger.

Vi stiller optagerudstyr til rådighed.
Du skal have en laptop med, hvor lydredigeringsprogrammet Hindenburg er installeret (Der er en gratis 30-dages free-trial) samt hovedtelefoner. Læs mere på www.podcastteam.dk og www.moving.nu

Radiojournalist Søren Prehn, indehaver af podcastteam.dk, har i mange år produceret til DR og er en erfaren podcaster, der udarbejder koncepter og producerer podcast til mange danske virksomheder og organisationer såsom DGI, Kromann Reumert, SEGES, Aarhus BSS, Skejby Sygehus m.m. Stor undervisningserfaring blandt andet på Kommunikationsuddannelsen, Mediernes Efteruddannelse, fag – og deltids fagjournalister og DMJX grunduddannelsen.

Undervisere

Søren Prehn

Lydjournalist Søren Prehn har i 20 år produceret løbende til DR og er samtidig en erfaren podcaster, der udarbejder koncepter og producerer podcasts til danske virksomheder og organisationer. Han har stor undervisningserfaring og har blandt andet undervist fag – og deltidsfagjournalister, seks-ugers kursister, kommunikationsstuderende og på grunduddannelsen på DMJX.
Derudover er han musiker og foredragsholder med “Kys, kampråb og luftguitar”, der er en beretning om den danske musikscene fra Steppeulvene træder i studiet og frem til i dag. Et foredrag, der bygger på de over 100 radioportrætter Søren Prehn har lavet med kendte danske kunstnere.