Lyd som fortællende element

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800 Kgs. Lyngby
Dage:
3 dage
Pris:
8.200 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Forår 2021

Vil du lære at fortælle en filmisk historie igennem lyd?

Så tag på dette 3 dages kursus, hvor vi åbner op for lydens univers med underviser Morten Green, der bl.a. har tre Robert priser for Best Sound Design. Morten har 20 års erfaring fra filmbranchen med lyd og kender derfor alle de udfordringer, du kan møde i arbejdet med lydsiden på dit projekt.

Lyden spiller en væsentlig rolle i enhver film-, TV- eller videoproduktion. Lyd udgør halvdelen af enhver god filmoplevelse – og nogle gange mere end det. Med den rigtige lyd kan du bringe seeren fra et børneværelse til det ydre rum på et splitsekund.

At kunne bruge lyd rigtigt er essentielt for at du kan underbygge din historie, fordi det er lyden, som bringer seeren ind i din histories følelsesmæssige univers. En film uden lyd er ingen film, og lyden har enorm betydning for filmens fortælling, fordi den er et virkemiddel til at overbevise publikum om, at de er i billedets univers. Med andre ord: At høre er at se og tro.

Forudsætning
Ingen.

Praktisk
Pris er inklusiv frokost i Det Danske Filmstudies kantine. Der er gratis kaffe og te i skolens køkken.

Mødetid: Alle dage kl. 9:30 – 15:30

Skolen er åben fra kl. 9:00 – 16:00

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Undervisere

Morten Green

Morten Green er en erfaren lyddesigner og tonemester, uddannet fra Den Danske Filmskole i 2001. Han har siden arbejdet med spillefilm, kortfilm, dokumentarer, tv-serier, reklamer, kunstinstallationer, VR, radio og meget, meget mere.

Han har været nomineret til flere priser og vundet Robert for bedste lyddesign for Kapringen (2013), R (2011), Reconstruction (2004)

Når Morten Green ikke underviser skaber han musik i hans lydstudier, baseret i København www.offscreen.dk

Mere om dette kursus