Lyd som fortællende element

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800, Kgs. Lyngby
Dage:
3 dage
Pris:
13.500 kr. + moms | PU-støtte: 4.050 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 193 evalueringer)
Forår 2022

En uhyggelig scene kan blive mere uhyggelig. En lykkelig scene kan blive mere lykkelig. Alle de følelser en film skal formidle, kan forstærkes, hvis du også fortæller din historie med lyd. LYD SOM FORTÆLLENDE ELEMENT er for dig, der gerne vil blive bedre til understøtte og forme din fortælling med lyd.

Om kurset

  • På dette tre-dages kursus lærer du at skabe et lydunivers til din film, tv- eller videoproduktion. 
  • Du får en teoretisk og praktisk indsigt i lyd som virkemiddel. 
  • Du lærer at redigere dialog og arbejder med lydeffekter og musik. 
  • Du bliver inspireret til at gå ud og bruge lyd meget mere i dit daglige arbejde. 

Om dig

Du er tilrettelægger, klipper, VJ, kommunikations- og marketingsmedarbejder eller arbejder i en anden funktion, hvor du producerer tv/film/videocontent. Du vil gerne udvide dine kompetencer i forhold til at bruge lyden til at forme og understøtte den filmiske fortælling. 

Om undervisningen

Du bliver præsenteret for forskellige teoretiske begreber og teknikker i arbejdet med lyd og afprøver disse i hands-on øvelser og lydoptagelser i praksis. 

Om underviseren 

Frederik Magle er komponist, koncertorganist og pianist. Han har skrevet orkesterværker, kantater, kammermusik og soloværker deriblandt adskillige kompositioner på bestilt af Det Danske Kongehus. Frederik har desuden komponeret musik til film, bl.a. til den Robert-vindende film “Tove i stykker”. Frederik har spillet med musikgruppen Suspekt på Orange Scene.

Hvor foregår det?

Undervisningen foregår i Kort- & Dokumentar Filmskolens hyggelige lokaler i den charmerende og gamle filmby i Lyngby. Spis din frokost med Krummerne eller brug dine pauser på at mingle med erfarne som spirende folk fra branchen.

Det indgår i prisen

Prisen inkluderer adgang til skolens kamera- og redigeringsudstyr.
Vi serverer kaffe, te, frugt og vand.

Undervisere

Frederik Magle

Frederik Magle er komponist, koncertorganist og pianist. Han har skrevet orkesterværker, kantater, kammermusik og soloværker, deriblandt adskillige kompositioner på bestilling af Det Danske Kongehus.

Frederik har desuden komponeret musik til film, bl.a. til den Robert-vindende film “Tove i stykker” om Tove Ditlevsen og har spillet med musikgruppen Suspekt på Orange Scene.

Mere om dette kursus