Longreads og visuel storytelling med WordPress

Startdato:
Sted:
Frederiksberg
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.900 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Forår 2018
Workshoppen til dig, der vil arbejde med longreads (artikler på +1500 anslag) og storytelling på nettet. Du får en håndfuld værktøjer til at arbejde kreativt med dit layout. Du står for teksten, og vi kommer med inspiration og vejledning i, hvordan du kan arbejde visuelt med opsætningen.
Vi tager udgangspunkt i WordPress og plugins (tilføjelsesprogrammer), der letter arbejdet med kreativt layout. Fokus er på din artikel og opsætningen af den – og mindre på det tekniske. Du får stillet en kursus-hjemmeside til rådighed, hvor alt er gjort klar til start.
På kurset arbejder vi bl.a. med:
  • Layout og afsnit
  • Faktabokse og kort
  • Lyd, billeder og video

Kurset er for dig, der:

  • Er let øvet (f.eks. kan redigere tekster i WordPress og uploade billeder)
  • Vil understøtte den gode fortælling med visuelle input

Målsætning

Når du går hjem, har du set eksempler på, hvor godt gøres det kan gøres. Du har selv prøvet at disponere tekst, billeder, grafik, video etc. Og har fået en grundlæggende introduktion til visuelle formidlingsprincipper.

Undervisningsform

Undervisningen veksler mellem oplæg og øvelser. Der er to undervisere til stede under hele kurset.

Praktisk info

Du skal have din egen bærbare med (der er wi-fi i lokalet). Webitricerne stiller en WordPress-hjemmeside til rådighed på kursusdagene og 14 dage efter.

Der er fuld forplejning på kurset.

Undervisere

Christina Fromberg

Christina Fromberg er selvstændig grafisk designer og illustrator. Arbejder primært med udstillingsdesign og WordPress.
Christina har undervist i WordPress og CSS-styling på Medie- og Journalisthøjskolen i Aarhus, Dansk Journalistforbund, Visuelt Forum samt mindre hold af grafiske designere.

Bolette Obbekær

Bolette Obbekær er uddannet industriel designer, hvilket har givet en “arbejdsskade” i form af et stort fokus på brugervenlighed. Hun har bl.a. undervist på Medie- og Journalisthøjskolen, TEKO Design & Business, Dansk Journalistforbund samt i eget regi.

Bolette har arbejdet med webdesign siden 2000 og som selvstændig med WordPress siden 2008.