Co-Walking med Svanholm

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bornholm
Dage:
4 dage
Pris:
19.600 kr. + moms | PU-støtte: 5.400 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 51 evalueringer)
Forår 2023

Lederudvikling: Vil du med på en fire-dages vandretur langs den bornholmske kystlinje, hvor vi arbejder med fokus på selvledelse, psykologisk tryghed, teamudvikling, gode relationer, konstruktive konflikter og mod til forandring?

På Bornholm får du både egen refleksionstid, sparring af de andre ledere og individuel coaching af turens undervisere, der har et stort vingefang indenfor lederudvikling, teamudvikling og medarbejdertrivsel.

Kort sagt: du får tid til træffe nogle vigtige beslutninger, og du får sparring på dine nye strategier. Derudover vil der være oplæg, øvelser og storslået naturoplevelser undervejs.

Vi vandrer i dagtimerne på strækningen fra Nexø til Allinge. Det bliver nogle gode ture på ca 15 kilometer om dagen – og nogle i let kuperet terræn, men uden oppakning, så det kræver udelukkende en ok god kondi og nogle gode sko eller vandrestøvler  – resten bliver der sørget for.

Ved aftentid kommer vi hjem til Stammershale badehotel, hvor vi bor (du har dit eget værelse og bad). Vi samler op på dagens læring over en velfortjent god middag & et godt glas vin eller tre.

Kurset er skræddersyet til ledere – på alle niveauer – i mediebranchen, der skal tackle konstante forandringer og et højt stress-niveau hos medarbejderne. Kurset køres som en samskabende proces – det lyder måske lidt langhåret, men i praksis betyder det, at du får indflydelse på de emner, som vi arbejder med undervejs; altså det, som du er optaget af, kommer i spil.

Emner, der tidligere har været oppe på Co-walking; konstruktive konflikter, modstand mod forandring, teamudvikling, ledelse af forskellige personprofiler, at autoriserer sig selv som leder, stresshåndtering og meget, meget mere.

Max 8 deltagere for at sikre et højt personligt udbytte og masser af individuel feedback.

Efter vores vandringsdage på Bornholm mødes vi til et fælles online opsamlende sparringsmøde for at sikre forankringen af de nye indsigter – og vi skaber også mulighed for at, du kan blive en del af et netværk af Co-Walking-ledere, som indimellem går – og udvikler os – sammen.

En tidligere kursist, som har været + 30 år i branchen siger sådan her om Co-Walking:

Det er nok det bedste efteruddannelseskursus, jeg har været på!
Kombinationen af natur og kursus var fantastisk, og kursuslederne var kompetente og sympatiske. Jeg synes virkelig, vi havde interessante samtaler og flyttede os (også mentalt) under kurset.

 

Undervisere

Gitte Svanholm

Gitte Svanholm er journalist, forfatter, ICC-certificeret coach & teamcoach og har en master i organisationspsykologi. Tidligere journalist på Politiken, HR-partner i Novo Nordisk, driver nu selvstændig kursus- og konsulentvirksomhed med ’Svanholm Coaching’ med fokus på ledelse, trivsel og relationer. Skriver fagbøger – og blogger om ledelse for Mandag Morgen.