Lav fede videoer med din smartphone – og træng igennem på nettet! (Kolding)

Startdato:
Udbyder:
Sted:
6000 Kolding
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
2.995 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 5 evalueringer)
Forår 2019

Video er vigtigere end nogensinde, når der skal kommunikeres et budskab eller en historie. Du har kortere tid til at fortælle din målgruppe, følgere eller offentligheden om dine budskaber.

Video er en hurtig og effektiv måde at kommunikere på. Og bruger du din smartphone eller tablet, så er det oven i købet et super nemt medie at filme med og redigere i.

Du lærer alle “videoingredienserne”
På kurset lærer du at lave små dagligdagsvideoer, testimonials og interviews, som du kan bruge aktivt i dit arbejde – eller i din markedsføring. Du lærer at lave et storyboard, så du efterfølgende sparer masser af tid på din produktion.

Du lærer, at lyd er lige så vigtigt som et godt billede. Vi kommer forbi lyd, lys og teknikker til at stå foran et kamera – for det er en disciplin i sig selv.

Du får både teori og beskidte fingre
Alt gennemgås i teori og praksis inden, du selv får lov til at lave et storyboard, filme og redigere en film. Den skal laves komplet med optagelser, dækbilleder lyd og lys. Kursusdagen byder altså på rigtig meget hands on, hvor du kan gøre dig nogle rigtig gode erfaringer.

Der anvendes en meget brugervenlig og intuitiv redigerings-app, som kan downloades til både Android og iPhones.

Du er i stand til at bruge din smartphone til semiprofessionelle optagelser, når du vender tilbage til redaktionen eller virksomheden.

Din underviser har 12 års erfaring med radio, TV og videoproduktion.

Kurset afholdes også i Odense og København

Undervisere

Bo Bjørvik

Udover at være indehaver af videproduktionsselskabet 2bconnect, så har Bo 12 års erfaring med optagelse og produktion af videoer, radio og tv-reklamer.

Du er ikke i tvivl om, at han brænder for at lave video – og for at undervise. Bo’s evner både foran og bagved kameraet – og hans indsigt i at lave videoer der sælger – er meget motiverende. Og du vil helt sikkert få en både sjov og enormt lærerig dag sammen med ham på kurset.