Kreativ idé- og konceptudvikling

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800, Kgs Lyngby
Dage:
2 dage
Pris:
11.500 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 193 evalueringer)
Forår 2022

Idet du åbner din øjne, er den der. Idéen. Stor, lysende, genial. Så er det bare i gang! Eller – det er jo ikke helt sådan det foregår. I hvert fald ikke for mig. Og måske heller ikke for dig? 

KREATIV IDÉ- OG KONCEPTUDVIKLING er for dig, der skal producere mange idéer til daglig og som har brug for at være kreativ, strategisk, analytisk og målrettet i din idé- og konceptudvikling.

Om kurset

  • På dette to-dages kursus lærer du grundprincipperne for den gode kreativitet. 
  • Du bliver helt skarp til at kigge konstruktivt på dine egne idéer, til at pille dem fra hinanden – for til sidst at sætte dem sammen på ny igen. 
  • Gennem leg og læring lærer du at producere idéer på samlebånd, og du får teknikkerne til at strukturere og frasortere i dit nye idé-kartotek. 

Om dig

Kurset er for den kreative medarbejder, der mangler værktøjer til den kreative proces – fx i  udviklingen af et specifikt projekt – eller du er på udkig efter nogle mere overordnede teknikker til de dage, hvor idéerne ikke hænger på træerne. 

Om undervisningen

Kurset er workshopbaseret, og du får prøvet kreative teknikker af i praksis, når du med et stort forbrug af post-its kæmper dig gennem den sjove og nogle gange svære udviklingsfase. 

Om underviseren 

Roald Bergmann er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og sidder til dagligt som udviklingschef for Pipeline Production. Her har han udviklet tv-programmer som fx Vrede Piger, Zulu Awards og Mormor på mandejagt. Roald har tidligere siddet som udviklingsdirektør på Nordisk Film Tv og har været bag flere nominerede og vindende TV-pris modtagere. Han driver sideløbende et forlag, et kunstnerværksted og en projektfabrik.

Hvor foregår det?

Undervisningen foregår i Kort- & Dokumentar Filmskolens hyggelige lokaler i den charmerende og gamle filmby i Lyngby. Spis din frokost med Krummerne eller brug dine pauser på at mingle med erfarne som spirende folk fra branchen.

Det indgår i prisen

Prisen inkluderer adgang til skolens kamera- og redigeringsudstyr.
Vi serverer kaffe, te, frugt og vand.

Undervisere

Roald Bergmann

Udviklingsredaktør, tegner & forfatter

Roald Bergmann har som tilrettelægger, programudvikler og redaktionschef været med til at skabe mange populære tv-programmer som bl.a. ‘Go’morgen & Go’aften Danmark’, ‘Zulu Djævleræs’, ‘Voice’, ‘Menneskeforsøg’, ‘Mentor’ og ‘Zulu BFF’. Derudover har Roald brugt sin kreativitet på bl.a. at starte sit eget produktionsselskab, lancere et bogforlag, drive et plakat-tegneværksted og producere en lang række reklamefilm og webtv-serier. 

Mere om dette kursus