Krav om tilgængelighed

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2300 København S
Dage:
1 dage
Pris:
3.500 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 9 evalueringer)
Forår 2023

Dokumenter fra det offentlige (stat, kommune og andre offentlige institutioner) har krav om tilgængelighed, så for eksempel synshæmmede og andre har lige adgang til information.

Så opfylder dine dokumenter – pdf’er – ikke standarderne, bliver de afvist.

Så leverer du som grafiker, journalist pdf’er, skal de opfylde disse krav.

Der er værktøjer der kan kontrollere tilgængeligheden, og Adobe Acrobat er et af værktøjerne der kan levere pdf der opfylder kravene

Vi vil på denne dag kigge på kravene til tilgængelighed. Først og Noget i Acrobat, og noget i Indesign (og måske i Microsoft Word)

Det kræver grundlæggende kendskab til Acrobat og jeg vil foreslå at man deltager i mit grundlæggende Acrobat kursus

Målgruppe:

Da vi arbejder en del med Adobe Indesign er den oplagte målgruppe grafiske designere. Men alle der bruger Indesign og kender især de typografiske funktioner i programmet kan få noget ud af dagen. Er du i tvivl, så ring gerne til underviserren Bo Sørensen på 71 78 79 60 eller skriv på acrobat@bo-soerensen.dk

Forudsætninger:

Et godt kendskab til Adobe Indersign kræves

Et godt kendskab til Adobe Acrobat kræves (på linje med det kursus jeg har i Acrobat der hedder “Adobe Acrobat, det hemmelige program)

Du skal selv medbringe computer med gyldig licens til Adobe Acrobat og Adobe Indesign.

Om underviseren:

Bo Sørensen er grafisk designer og arbejder professionelt med Adobe Indesign og Adobe Acrobat, og leverer løbende materiale der opfylder kravene om tilgængelighed.

Undervisningsformen:

Det vil blive en kombination af tavleundervisning og praktiske øvelser. Til sidst vil der højst sandsynligt blive mulighed for at prøve med egne dokumenter.