Komplet Photoshop Basis | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100, København Østerbro
Dage:
2 dage
Pris:
9.900 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 17 evalueringer)
Forår 2020

Bemærk, at du er eneste deltager på dette kursus. Det betyder, at indholdet kan tilpasses dit behov på den helt rigtige måde.

Ved booking ringer jeg til dig. Så aftaler vi indhold og kursusdag. 

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

Praksis orienteret kursus med mange korte øvelser der træner vitale teknikker.

Du lærer ikke bare Photoshop. Du lærer også hvordan du ændrer i dit billede med mindst muligt datatab så kvaliteten er helt i top. Og hvordan du teknisk bør tolke et billeddata. Det er en rigtig stor hjælp til, hvilke funktioner, der er bedst og nemmest at anvende i Photoshop. Så du let kan lave det du vil frem til om det er til print eller en kollage til sociale medier.

Billedformater og farverum i praksis

Lær hvilke farverum du har fordel af og hvad du bruger de forskellige billedformater til. Du kommer til at kunne skelne mellem distributionsformater og arkiveringsformater.

Indstillinger og arrangement af paneler, genveje og værktøjer

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv er det essentielt at finde de mest relevante paneler og værktøjer. Og putte resten på øverste hylde i køkkenet.

Beskæring og opretning

Der er flere måde at beskære og skalere billeder på. Pixels er følsomme så det er vigtigt at du ved hvad du laver når den store saks er fremme.

Kom i gang med lag

Du bliver vild med lag. Det er hele grundideen bag Photoshop Basis, at du ikke arbejder direkte på din billedflade. Du får et par øvelser der gør dig til jonglør af lag.

Afgrænsninger selektioner

Det er vigtigt at kunne isolere områder så kun de får en justering. Det er det vi bruger selektioner til. Og de kan laves på ret mange måder.

Moderne Fritlægninger

Fritlægninger er en mesterskabskonkurrence i Photoshop. Her bliver du god til den moderne måde at fritlægge på med select and mask. Der er flere veje gennem den, så det er vigtigt at have håret sat rigtigt.

Lagmasker

Masker er noget vi bruger til delvist at skjule en redigering med. Eller vi bruger den som en justerbar fritlægning. De er nemme at lave. Og de er nemme at arbejde med når det er lært.

Forbedre lysforhold og kontrast

Her er der flere tilbud i Photoshop. Men først er det vigtigt at kunne tolke lysforhold i et billede. Du lærer at læse et billeds histogram så du hurtigere kan fikse det der er i vejen. Slut med at arbejde i mørket.

Forbedre farver

Du kan intensivere eller drosle farver ned. Du kan bytte dem med andre og du kan lave helt fantastiske sort hvid billeder.

Fjerne uønsket indhold (retouch)

Her ser vi på hvordan du fjerner irriterende sager i et billede. Om det er ekskærester eller nødudgangsskilte blander jeg mig ikke i. Men du får de seje værktøjer så du kan lave ikke destruktiv retouch på billeder. Og du lærer at modificere ansigtsudtryk.

Skarphed og output

Her ser vi på hvad dit billede skal bruges til. Er det til internet eller papir? Hvor skarpt skal det være? Og hvad med CMYK versus RGB versus PDF?

Tekst og grafik

Laver du sager til internet er der en guldmine af muligheder for cool effekter. Der er nemlig en lille lækker samling der med fordel kan udnyttes til grafiske udtryk.

Genveje

Er du til genveje er du kommet det helt rigtige sted. Du får både en oversigt for de produktive genveje og vejledning til hvilke der er relevante for dig.

 

Undervisere

Benny Thaibert

Designer – Fotograf – Adobe Nørd
Jeg er ekspert, fordi jeg ikke spreder mig over vildt mange discipliner. Derfor ved jeg utroligt meget om netop Photoshop, InDesign og Illustrator, som jeg underviser i. Og derfor er der noget både for begyndere og de hårde professionelle.

Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor, Adobe Experience Expert.