Komplet Photoshop Basis | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100, København Østerbro
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
9.900 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Forår 2021

Bemærk, at du er eneste deltager på dette kursus. Det betyder, at indholdet kan tilpasses dit behov. OBS: Andre datoer kan aftales med udbyder.

Praksis orienteret kursus med mange korte øvelser, der træner vitale teknikker.

Du lærer ikke bare Photoshop. Du lærer også, hvordan du ændrer i dit billede med mindst muligt datatab, så kvaliteten er helt i top. Og hvordan du teknisk bør tolke et billeddata. Det er der ikke mange, der kan. Og det er en rigtig stor hjælp til, hvilke funktioner, der er bedst og nemmest at anvende i Photoshop.

  • Du lærer at tolke, hvorvidt et billede er over-under- eller bare fint belyst, og dermed vide, hvad der kan justeres uden at ødelægge originalbilledet.
  • Du lærer at arkivere i de bedste formater til tryk og til web.
  • Du lærer billedbehandling med de bedste metoder og korrekturvenligt workflow.
  • Arbejd med lag og forstå, hvordan du tackler dem så dit arbejde bliver nemmere.
  • Sæt stil på dine billeder – varier kontrast og toner så du kan harmonisere din billedstil.
  • Lær at beskære kreativt og få mere ud af motiverne. Så de passer til de smalle webkasser.

Photoshop Bonus:

Kan du meget i forvejen, gennemgår vi ikke det, du allerede ved. Vi smadrer videre til nye områder og fuldfede teknikker, der gør dit arbejde nemmere.

Kursusprøver:

Undervisere

Benny Thaibert

Designer – Fotograf – Adobe Nørd
Jeg er ekspert, fordi jeg ikke spreder mig over vildt mange discipliner. Derfor ved jeg utroligt meget om netop Photoshop, InDesign og Illustrator, som jeg underviser i. Og derfor er der noget både for begyndere og de hårde professionelle.

Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor, Adobe Experience Expert.

Mere om dette kursus