Komplet InDesign Basis | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100, København Østerbro
Dage:
2 dage
Pris:
9.900 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 14 evalueringer)
Forår 2020

Bemærk, at du er eneste deltager på dette kursus. Det betyder, at indholdet kan tilpasses dit behov på den helt rigtige måde.

Eftersom dette er et enekursus tilbydes det også som online kursus

Ved booking ringer jeg til dig. Så aftaler vi indhold og kursusdag. 

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler, når du booker, så det passer med din kalender.

Du får styr på programmet, fordi du lærer hvordan, det både virker og arbejder. Du får gearet din egen brugerflade, der et tilpasset dit behov. Du finder ud af, hvordan du laver annoncer eller magasiner, plakater, foldere i alle formater eller vignette billeder til SoMe platforme som Linkedin eller Facebook.

Ikke kun teknik, men ligeså meget design!

Du finder ud af smarte måder at sætte et dokument op på og hvor rasende elegant det er, at arbejde med basis typografien. Korrekturgange bliver en leg og du får nogle toplækre kreative tips til hvordan dit layout bliver bedre. For det hele skal se fantastisk ud. Og det bliver det, når du bliver klogere på skrifter, billeder og hvordan du sætter det sammen på en smuk måde.

Du lærer hvad du kan med typografi, tekst der løber automatisk rundt i kasser og korrektur i tekst. Du finder ud af hvordan du beskærer billeder direkte i InDesign og laver dekorative rammer der passer til den skandinaviske designstil. Vi arbejder med lækre liste opsætninger der er gode til agendaer og invitationer udover tabeller hvis du skal vise mange tal frem.

Men det er ikke nok. Alt dit designarbejde skal ud til publikum. Noget skal til hjemmeprinter, andet til trykkeren og meget til online medier hvor du kan promovere begivenheder. Du får styr på hvad billedkvalitet er og hvordan du får det ud på den bedste måde.

Du får et USB-stik med øvelser, som du også kan gemme dine resultater på, så du bedre kan huske arbejdsgangene. Udover en ebog der ridser samtlige principper op.

Men husk! Du er den eneste deltager så der er tid til at fokusere på netop de emner du har mest brug for. Og du kan få alle de forklaringer du har brug for. Der er ingen andre deltagere der skumler over at du er en langsom eller hurtig kursist. Vi sætter tempo efter hvordan du lærer bedst.