Kom i gang med Lightroom CC – for fotografer

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København
Dage:
1 dage
Pris:
2.750 kr. + moms | PU-støtte: 780 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 131 evalueringer)
Efterår 2016

Kurset er for fotografer, som arbejder med Photoshop og har Lightroom CC, men ikke rigtig er kommet igang med programmet.

Adobe Lightroom CC kan “fremkalde” dine RAW-billeder, eksportere dem ud i mange forskellige formater og er suveræn til at holde styr på dine billeder. Programmet arbejder med billederne på en non destructive-måde, så du kan altid vende tilbage til dit originale billede.

Programmet indeholder lidt af hvert: billedbrowser, RAW-modul, bogfremstilling, slideshow og meget mere. Lightroom kan være et rigtig godt supplement til dit workflow som fotograf.

På kurset kigger vi primært på Lightrooms library- og developmodul, samt hvordan programmet kan arbejde sammen med Photoshop.

Du skal selv medbringe din egen Mac/PC – og du skal som minimum have installeret en trial-version af Lightroom  på din maskine.

Kursusmateriale udleveres på kurset.

Kurset henvender sig til habile brugere af Photoshop, og undervisningen bliver afholdt som tavleundervisning og med individuelle øvelser på din egen maskine.

Du bliver undervist i:

– Library modul
– Develop modul
– Samspil mellem Photoshop og Lightroom
– Overordnet gennemgang af programmet

Efter kurset kan du importere, “fremkalde” og eksportere billeder, arbejde med RAW-billeder og indstille hvidbalancen under behandlingen af dine billeder. Desuden forstår du samspillet mellem Lightroom og Photoshop, og du har lært at søge og organisere dine billeder i Adobe Lightroom CC.


Kursusprisen er eksklusiv moms

Kursisten medbringer selv Mac/PC.

Link til generelle regler for kurset.

Link til Modulkursus.dk

Undervisere

Underviser Robert Wengler

Robert Wengler, (1966), indehaver af Modulkursus. Selvstændig fotojournalist og uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense i 31 år. Siden 2000 har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Premiere, Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.