Individuelt videokursus: online- og ene-undervisning

Startdato:
Udbyder:
Sted:
4000 Roskilde
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
8.500 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 76 evalueringer)
Forår 2020

Vil du lære at producere video til netop dit formål, og på det niveau og det udstyr, du kender? Så hop på dette nye, individuelt tilpassede videokursus, som vil give dit et stort personligt løft – med afsæt i dit faglige behov, niveau og udstyr.

Et mix af online-undervisning og ene-undervisning, hvor du får 1:1-læring, feedback og sparring er rammen for dette nye videokursus.

Du får ved kursets start adgang til en række videoer, der alle klæder dig på til at tilrettelægge, optage og redigere video – enten på mobiludstyr eller kamera og computer. Du bestemmer selv dit tekniske set-up – det aftales individuelt ved tilmelding.

Forløbet indledes med, at deltagerne ser en række online-videoer som afsæt til at kaste sig ud i egne optagelser. Og redigering. Herefter vil alle deltagere skulle optage og redigere på egen hånd, og i forløbet får alle 2 fysiske halve dage – solo – med underviseren, der giver feedback, inspiration og hjælper med specifikke tekniske og fortællemæssige udfordringer. Deltagerne er således sikre på at komme rigtig godt i mål med mindst en eller flere videoproduktioner til videre brug.

Du bliver fortrolig med at udvikle, tilrettelægge, optage og redigere video – på dit eget udstyr og tekniske set-up – og kan hele forløbet selv vælge, hvilke produktioner, formater, du vil kaste dig over.

Mængden af online-undervisning modsvarer ca. 1 dags arbejde, øvelser 1-1,5 dage og den fysiske solo-undervisning 1 dag.
Kurset afsluttes med en hyggelig fælles screening af alle produktioner for alle deltagere 🙂 (valgfrit)

Forud for kursets start vil underviseren kontakte dig med henblik på at drøfte niveau, behov, teknisk udstyr, etc. Derudover bliver deltagerne tilbudt telefonisk sparring ad. hoc. i hele perioden.

Undervisningssted: Et mix af online-video og i WeLoveVideos hyggelige lokaler i Roskilde, hvor ‘solo-undervisningen’ finder sted. Datoer: Online-videoer offentliggøres 1. maj – og herefter afvikles forløbet med ene-undervisning, etc. frem til 19. juni efter aftale.

Vigtigt: Det er en forudsætning, at du selv har adgang til kamera/smartphone og bærbar PC/ MAC og allerede har – eller har mulighed for at installere – redigeringssoftware på denne. Detaljerne omkring dette taler vi mere om efter tilmeldingen.

 

NB! Melder du afbud til et kursus, gælder følgende regler:

Bindende tilmelding ved optagelse
Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget på det kursus, du har tilmeldt dig. Du modtager mail herom senest 48 timer efter tilmelding.

Melder du afbud mere end 4 uger før kursusstart, opkræver vi en administrationsafgift på kr. 1000. Ved afbud senere end 4 uger før start, opkræver vi – uanset grunden – den fulde pris, dog kun kr. 1000, hvis det lykkes at finde en anden deltager, der kan overtage din plads.

14 dages fortrydelsesret for private forbrugere
Private forbrugere – dvs. at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har 14 dages fortrydelsesret jfr. Forbrugeraftaleloven – regnet fra den dag, du modtager mail om, at du er optaget.Herefter er din tilmelding bindende.

Framelding midt i et undervisningsforløb
Hvis du springer fra et påbegyndt undervisningsforløb, refunderes deltagergebyret ikke.

Undervisere

Rune Michelsen

RM_foto
Journalist, Partner i WeLoveVideo, der siden 2000 har beskæftiget sig med online-video og web-tv. Har produceret mere end 500 web-tv-produktioner for medier, virksomheder og organisationer.
Rune Michelsen er erfaren kursusleder og har gennem 15 år har holdt talrige oplæg, kurser og strategi-dage for adskillige danske mediehuse, virksomheder og organisationer. Har som journalistisk lektor på Syddansk Universitet fulgt udviklingen indenfor online-video og mobilvideo tæt og blandt andet udgivet rapporter om online-video og de danske nyhedsmediers brug af web-tv.

Mere om dette kursus