InDesign Ønskeseddel | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.990 kr. + moms | PU-støtte: 1.950 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 25 evalueringer)
Forår 2022

Du lærer i dit tempo. Vi bruger ikke tid på det du ved i forvejen. Du deler ikke kursus med andre der ikke er på dit niveau. 

Dette er et enekursus så indholdet tilpasses dit konkrete eller generelle behov.

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

InDesign helt ud i hjørnerne!

Dette kursus tager udgangspunkt i dit niveau og bygger nye muligheder ovenpå. Som vil gøre dit arbejde lettere. Til dig der i forvejen bruger Adobe InDesign CC. Du vil være hurtigere, bedre og luge ud i alle de småting, der driller dig.

InDesign er nemt at lære, men svært at blive god til. På dette korte og effektive kursus får du lappet de største huller og lært nye avancerede metoder. Vi tager nemlig udgangspunkt i dit niveau. Du slipper for trivielle gentagelser og kommer lynhurtigt i gang med nye metoder, der vil gøre din arbejdsdag til en legedag.

Find ud af hvordan du får InDesign til at formatere din typografi på avancerede måder. Det vil hjælpe dig til at kunne lave bedre valg i designfasen, som ikke spilder din tid. Få de smarte genveje, der giver dig fordele i dit arbejde. Find kort sagt de gemte diamanter i InDesign. Fx hvordan du kniber kun luft mellem ord eller lave cool billedtricks der ligner noget fra et billedbehandlingsprogram.

Få hul igennem med de indlagte effektmuligheder, der ligger gemt. Ikke nok med det – du lærer at udnytte gængse de funktioner på en kreativ måde, der giver dig nye muligheder i designfasen. Med andre ord kommer du til at bruge InDesigns funktioner utraditionelt, så programmet smelter sammen med din kreative hånd. Du finder også ud af, hvordan du får mere ud at dine Photoshop billeder og Illustrator grafikker.

2x smagsprøver:

Og så til dynamiske tekstkasser:

Smarte tekstkasser der autoskalerer

Support: Der er 12 måneders email support med i kurset.

Materiale: Alle øvelser får du med hjem sammen med cheat sheets.

Læringskoncept:

Enekurser har den ultimative fordel at du lynhurtigt kan projektere din læring over på dit arbejde. Du kan komme med konkrete spørgsmål der kan øves med det samme. Vi bruger ikke tid på emner der er irrelevante for dig. Øvelserne har til formål at træne og forstå en proces. Øvelserne er designet med henblik på at kunne lave design med det samme efter kursus. Der kommer en ren forståelse af teknik, teori og designmuligheder. Indholdet er arbejdsrelateret og jeg perspektiverer nye muligheder for dig.

Undervisere

Benny Thaibert

Jeg underviser for at få dit bundniveau højere og gøre din hverdag nemmere.

Jeg er Adobe Certified Instructor med masser af reel praktisk erfaring. Jeg elsker at fordybe mig i nyheder og teste det ud for at finde nye veje der måske sparer tid eller giver endnu flere kreative muligheder.

I praksis har jeg egen tegnestue hvor jeg laver alt fra billedbehandling, layout, illustration og videoer til Sociale Medier. Derfor ved jeg i praksis hvad der er godt og skidt i netop Photoshop, InDesign og Illustrator og derfor er der noget både for begyndere og professionelle.

Iøvrigt har jeg en blog på BitSpot hvor jeg deler generøst ud af brugbare tips.

Jeg kan godt lige at tegne og tage billeder i fritiden. Så i 2019 åbnede jeg et hygge galleri for at vise det frem. Det er her BitSpot afholder kurser med dedikeret kraftig kursuscomputer samt gode 27″monitorer. Så du kan se noget!