InDesign kursus for redaktionelle og skrivende journalister – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1300 København K
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.950 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 4 evalueringer)
Efterår 2022

1-dags InDesign kursus for journalister og redaktører

I dagens mediebranche oplever mange journalister i højere grad selv at skulle stå for opsætning, layout og klargøring af sine artikler i InDesign.

På dette InDesign kursus får du en effektiv indføring i InDesign, hvor vi fokuserer på værktøjer, funktioner og emner, som er særligt relevante for journalister.

På kurset møder du en certificeret InDesign ekspert, der sørger for at gøre dig fortrolig med brugerfladen og programmets grundlæggende funktioner.

Vi ser på, hvilke skrifttyper, der gør sig bedst til læsning på skærm og print og du lærer at opnå korrekt tekstformatering, som nemt kan genbruges, så dine spalter står ordentligt og teksten er letlæselig.

Instruktøren vil gennemgå, hvordan du nemt retter eller helt undgår taste- og stavefejl ved hjælp af smarte fejlfindingsfunktioner. Her kan du lynhurtigt finde og rette fejl såsom dobbelte mellemrum, stavefejl og for mange tabulatortegn.

Du lærer også at importere tekst til InDesign fra andre programmer som for eksempel Word. Her får du tips til, hvordan du i arbejdet mellem to programmer kan vælge at tilsidesætte den oprindelige tekstformatering, slette den eller vælge en helt ny efter eget behov.

Det kan ofte være en udfordring med længere tekster i InDesign. Vi giver dig en introduktion til, hvordan du i InDesign arbejder med lange tekster, så de fremstår ensarterede og professionelle.

Sidst på kurset vil du blive introduceret til korrekt publicering af dit InDesign-dokument til både print og web.

Undervisning af certificerede Adobe eksperter

Din underviser på kurset er certificeret fra Adobe og har lang praktisk erfaring i programmet. Dette sikrer, at det du lærer er relevant og noget, du kan anvende i dit daglige arbejde med det samme.

Efter dette InDesign kursus kan du:

  • Anvende InDesigns vigtigste basale funktioner og værktøjer til opsætning af artikler
  • Gøre brug af letlæselige skrifttyper og korrekt tekstformatering
  • Lave effektiv fejlretning og fejlfinding med smarte funktioner
  • Nemt importere tekst fra andre tekstprogrammer som f.eks. Word
  • Arbejde med lange dokumenter i InDesign, f.eks. en bog
  • Eksportere din artikel til web og print

Undervisere

Kristian Kædegaard

Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Kristians spidskompetencer er indenfor Illustrator og InDesign samt visuelle kurser i grafisk design, layout, typografi og kreativitet. Kristian er Adobe certificeret instruktør og har lang erfaring som underviser for en række store og små virksomheder i regi af Softworld i Adobe-programmerne InDesign, Illustrator og Photoshop.