Indesign – helt ude på kanten

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2400 København NV
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.000 kr. | PU-støtte: 780 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 10 evalueringer)
Forår 2016

Kom helt ud i hjørnerne – det bliver helt sikkert nørdet

Denne dag er for dig, der bruger Indesign til daglig. Du kender helt sikkert Paragraph Styles, Character Styles og har helt styr på masterpages og lag.

Så det er dagen hvor vi kigger på alt det vi ikke nødvendigvis ikke bruger til daglig, men som måske alligevel var det værktøj, som du stod og manglede.

Jeg viser blandt andet Alternative layout, Liquid Page Rules, indholdsfortegnelse, object styles, tabeller (som er ved at blive tålelige at arbejde med) xml datahåndtering, index, alt det som måske kunne være dejligt at bruge til tryksagsfremstilling.

Det er ikke en dag om de nye digitale muligheder, men derimod helt ud i hjørnerne med de klassiske dyder.

Sammen med din tilmelding, giv meget gerne udtryk for ønsker til dagen, Så prøver jeg at få det indarbejdet.

Du kan selv være med til at bestemme indholdet. Gå ind på denne side og skriv dine ønsker. Så plukker jeg ud af det jeg kan se kan have interesse.

Niveau.
Det er en absolut forudsætninger at du kender og arbejder i Indesign. Er du i tvivl om du kan få noget ud af kurset, er du meget velkommen til at ringe til underviseren på 40 30 09 30
Brug din egen computer.
Vi arbejder på egen computer, og du får mest ud af kurset, hvis du bruger den nyeste version af InDesign. Du kan downloade en gratis en-måneds prøveversion af programmerne lige før kursets start. Har du ikke mulighed for at bruge din egne computer, kontakt underviser – så finder vi ud af noget.
PU_0004_Indesign_bot

Mere om dette kursus