InDesign Boost | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100, København Østerbro
Dage:
1 dage
Pris:
4.990 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Forår 2021

Bemærk, at du er eneste deltager på dette kursus. Det betyder, at indholdet kan tilpasses dit behov. OBS: Dato aftales med udbyder.

Dette kursus tager udgangspunkt i dit niveau og bygger nye muligheder ovenpå. Som vil gøre dit arbejde lettere. Til dig der i forvejen bruger Adobe InDesign CC. Du vil være hurtigere, bedre og luge ud i alle de småting, der driller dig.

InDesign er nemt at lære, men svært at blive god til. På dette korte og effektive kursus får du lappet de største huller og lært nye avancerede metoder. Vi tager nemlig udgangspunkt i dit niveau. Du slipper for trivielle gentagelser og kommer lynhurtigt i gang med nye metoder, der vil gøre din arbejdsdag til en legedag.

Find ud af hvordan du får InDesign til at formatere din typografi på avancerede måder. Det vil hjælpe dig til at kunne lave bedre valg i designfasen, som ikke spilder din tid. Få de smarte genveje, der giver dig fordele i dit arbejde. Find kort sagt de gemte diamanter i InDesign. Fx hvordan du kniber kun luft mellem ord eller lave cool billedtricks der ligner noget fra et billedbehandlingsprogram.

Få hul igennem med de indlagte effektmuligheder, der ligger gemt. Ikke nok med det – du lærer at udnytte gængse de funktioner på en kreativ måde, der giver dig nye muligheder i designfasen. Med andre ord kommer du til at bruge InDesigns funktioner utraditionelt, så programmet smelter sammen med din kreative hånd. Du finder også ud af, hvordan du får mere ud at dine Photoshop billeder og Illustrator grafikker.

2x smagsprøver:

 

 

 

Undervisere

Benny Thaibert

Designer – Fotograf – Adobe Nørd
Jeg er ekspert, fordi jeg ikke spreder mig over vildt mange discipliner. Derfor ved jeg utroligt meget om netop Photoshop, InDesign og Illustrator, som jeg underviser i. Og derfor er der noget både for begyndere og de hårde professionelle.

Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor, Adobe Experience Expert.

Mere om dette kursus