InDesign Boost | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100
Dage:
1 dage
Pris:
4.950 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 17 evalueringer)
Efterår 2019

Du aftaler selv datoerne for dette to-dages 1-1-kursus, som er tilrettelagt efter dine behov og din indlæringsfart.

OBS! December er fuldt booket men der er masser af muligheder i januar 2019. 

Dette kursus tager udgangspunkt i dit niveau og bygger nye muligheder ovenpå. Som vil gøre dit arbejde lettere.  Det er til dig, der i forvejen bruger Adobe InDesign CC. Du vil være hurtigere, bedre og luge ud i alle de småting, der driller dig.

InDesign er nemt at lære, men svært at blive god til. På dette korte og effektive kursus får du lappet de største huller og lært nye avancerede metoder. Vi tager nemlig udgangspunkt i dit niveau. Du slipper for trivielle gentagelser og kommer lynhurtigt i gang med nye metoder, der vil gøre din arbejdsdag til en legedag.

Find ud af hvordan du får InDesign til at formatere din typografi på avancerede måder. Det vil hjælpe dig til at kunne lave bedre valg i designfasen, som ikke spilder din tid. Få de smarte genveje, der giver dig fordele i dit arbejde. Find kort sagt de gemte diamanter i InDesign. F. eks. hvordan du kniber kun luft mellem ord eller lave cool billedtricks, der ligner noget fra et billedbehandlingsprogram.

Få hul igennem med de indlagte effektmuligheder, der ligger gemt. Ikke nok med det – du lærer at udnytte gængse de funktioner på en kreativ måde, der giver dig nye muligheder i designfasen. Med andre ord kommer du til at bruge InDesigns funktioner utraditionelt, så programmet smelter sammen med din kreative hånd. Du finder også ud af, hvordan du får mere ud at dine Photoshop-billeder og Illustrator-grafikker.

Inspiration til InDesign kursus:

InDesign Kommunikationsmedarbejder

Du arbejder med marketing/kommunikation og skal også producere materiale, der visuelt harmonerer med jeres designlinie – og levere det til tryk eller internet. Du får en regulær indføring til InDesign, så du kontrollerer programmet og dermed arbejder korrekt og nemt i det. Du lærer at rette i andres dokumenter uanset hvordan, de er opbygget. Du lærer at kunne sætte egne dokumenter op, så du kan lave produktdatablade, brochurer, visitkort, nyhedsbreve, flyers, roll-ups eller deciderede messevægge.

Sociale medier med InDesign

Sociale medier er i mange tilfælde mere væsentlige end et firmas websted. På de Sociale Medier er det nemmere at finde interessenter fordi de netop hænger ud her. Men tekst alene har slet ikke samme gennemslagskraft som billeder. Forskere har opdaget at visuelle opslag øger læsevilligheden med hele 80%.

Billeder og grafik er ret væsentligt, når du skal have et budskab ud i dit netværk. Koncentrationsevnen for det online menneske er 7 sekunder. Det er dit magiske tidrum hvor du skal fange modtageren med et budskab, der er klart, enkelt og engagerende.

Mobile platforme er særdeles vigtige at kunne mestre, idet sociale medier faktisk besøges overvældende meget via mobile platforme. I England ved man at brugere surfer via smartphone 66 timer om måneden. Derfor skal dit materiale selvfølgelig også stå stærkt på netop de mobile platforme. Få hul igennem med de indlagte effektmuligheder der ligger gemt. Ikke nok med det – du lærer at udnytte gængse de funktioner på en kreativ måde, der giver dig nye muligheder

Typografisk Feinschmecker og designer

Her får du udvidet din tekniske og kreative kunnen i programmet, så du kan layoute hurtigere og bygge grummegode skabeloner. Du lærer at sætte parametre op, så du kan lave superflot tekst, der holder register. Du lærer at justere teksten, så der er kontrol over floder, lufthuller, skudhuller og franske horeunger i din spalteopsætning. Du kommer i bund med at vælge typografier og finder guldet i Opentype formatet. Du lærer at sætte tabeller op til større informationsfelter og arbejde med lag, der giver dig flere kreative muligheder.
Find ud af hvordan du får InDesign til at formatere efter definerede koder og sæt en konsistent designstil op, der indeholder flere typo-varianter. Lær de smarte genveje, der giver dig fordele i dit arbejde. Find kort sagt de gemte diamanter i InDesign.

InDesign Genveje

Og hov! Vil du ikke have en A4 med de mest populære genveje ganske gratis? Måske der er nogle nye der vil lette hverdagen.

Download enten til MAC eller PC her.

Undervisere

Benny Thaibert

Designer – Fotograf – Adobe Nørd
Jeg er ekspert, fordi jeg ikke spreder mig over vildt mange discipliner. Derfor ved jeg utroligt meget om netop Photoshop, InDesign og Illustrator, som jeg underviser i. Og derfor er der noget både for begyndere og de hårde professionelle.

Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor, Adobe Experience Expert.