Illustrator Ønskeseddel | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.990 kr. + moms | PU-støtte: 1.950 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 24 evalueringer)
Forår 2022

Dette er et enekursus så indholdet tilpasses dit konkrete eller generelle behov.

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

Illustrator er infografik

Her har du chancen for at bliver opgraderet enten i den tekniske del af Illustrator eller få tips til hvordan du nemmest kommer i mål med fx informationsgrafik.

Vi bruger sammen tiden på at få dig i den rigtige retning med de rigtige teknikker der kan hjælpe dig med at komme hurtigere i mål. Kurset er et enekursus så det bliver tilpasset dit behov og ønsker.

Vi tager en snak på telefon, så finder jeg ud af hvor du er og hvor du vil hen. Derefter laver jeg en perfekt kursusdag til dig med tilpasset indhold.

Vi spilder ikke tid på noget du kan. Vi bruger tiden på at gøre dig bedre, hurtigere og smartere i Illustrator. Uanset hvad dit niveau er her og nu.

Support: Der er 12 måneders email support med i kurset.

Materiale: Alle øvelser får du med hjem sammen med cheat sheets.

Læringskoncept:

Enekurser har den ultimative fordel at du lynhurtigt kan projektere din læring over på dit arbejde. Du kan komme med konkrete spørgsmål der kan øves med det samme. Vi bruger ikke tid på emner der er irrelevante for dig. Øvelserne har til formål at træne og forstå en proces. Øvelserne er designet med henblik på at kunne lave design med det samme efter kursus. Der kommer en ren forståelse af teknik, teori og designmuligheder. Indholdet er arbejdsrelateret og jeg perspektiverer nye muligheder for dig.

Mønstre er nemme i Illustrator

 

Undervisere

Benny Thaibert

Jeg underviser for at få dit bundniveau højere og gøre din hverdag nemmere.

Jeg er Adobe Certified Instructor med masser af reel praktisk erfaring. Jeg elsker at fordybe mig i nyheder og teste det ud for at finde nye veje der måske sparer tid eller giver endnu flere kreative muligheder.

I praksis har jeg egen tegnestue hvor jeg laver alt fra billedbehandling, layout, illustration og videoer til Sociale Medier. Derfor ved jeg i praksis hvad der er godt og skidt i netop Photoshop, InDesign og Illustrator og derfor er der noget både for begyndere og professionelle.

Iøvrigt har jeg en blog på BitSpot hvor jeg deler generøst ud af brugbare tips.

Jeg kan godt lige at tegne og tage billeder i fritiden. Så i 2019 åbnede jeg et hygge galleri for at vise det frem. Det er her BitSpot afholder kurser med dedikeret kraftig kursuscomputer samt gode 27″monitorer. Så du kan se noget!

Mere om dette kursus