Illustrator Buffet | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
1 dage
Pris:
4.990 kr. + moms | PU-støtte: 1.950 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 31 evalueringer)
Efterår 2022

Du lærer i dit tempo. Vi bruger ikke tid på det du ved i forvejen. Du deler ikke dit kursus med andre, der ikke er på dit niveau.

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

Illustrator er infografik

Her har du chancen for at bliver opgraderet enten i den tekniske del af Illustrator eller få tips til hvordan du nemmest kommer i mål med fx informationsgrafik.

Vi bruger sammen tiden på at få dig i den rigtige retning med de rigtige teknikker der kan hjælpe dig med at komme hurtigere i mål. Kurset er et enekursus så det bliver tilpasset dit behov og ønsker.

Vi tager en snak på telefon, så finder jeg ud af hvor du er og hvor du vil hen. Derefter laver jeg en perfekt kursusdag til dig med tilpasset indhold.

Vi spilder ikke tid på noget du kan. Vi bruger tiden på at gøre dig bedre, hurtigere og smartere i Illustrator. Uanset hvad dit niveau er her og nu.

Illustrator kursus infografik

Support: Der er 12 måneders email support med i kurset.

Materiale: Alle øvelser får du med hjem, sammen med specielle huskesedler

Illustrator kursus Pen tool

Klart læringsmål med konsolidering

Enekurser har den ultimative fordel at du lynhurtigt kan projektere din læring over på dit arbejde. Du kan komme med konkrete spørgsmål der kan øves med det samme. Vi bruger ikke tid på emner der er irrelevante for dig som vi kender det fra holdkurser.

Øvelserne har til formål at træne og forstå en proces. Øvelserne er designet med henblik på at kunne lave design med det samme efter kursus. Der kommer en ren forståelse af teknik, teori og designmuligheder. Indholdet er arbejdsrelateret og jeg perspektiverer nye muligheder for dig.

Illustrator kursus korttegning

Det praktiske

  1. Jeg kontakter dig inden kursus, så vi afstemmer en præcis agenda. Den kan vi, modsat holdkurser hvor 3-4 andre også skal tilgodeses.
  2. Det er inkl. forplejning, så du skal ikke tage madpakke eller drikkedunk med.
  3. Der er computer bygget til grafiske brug til rådighed – du er også velkommen til at bringe din egen. Det er op til dig. Bringer du din egen er der ekstra tastatur/mus og 27″ monitor til dig. Husk oplader!
  4. Du kan snildt flytte kursusdagen, bare sig til senest 5 dage før. Jeg skal lige have en chance for at pakke kalender også.
  5. Du er med til at finde kursusdagen som passer bedst ind i din kalender og arbejdsopgaver
Illustrator kursus farver

Internt Illustrator virksomhedskursus

Dette kursus kan også bestilles som internt/virksomhedskursus. Kontakt Benny og få lavet en perfekt agenda der servicerer jeres her og nu behov. Jeg har dyb brancheerfaring og kan hurtigt perspektivere de nye muligheder også.

Illustrator kursus snore rundt

Ses vi?

Undervisere

Benny Thaibert

Jeg underviser for at få dit bundniveau højere og gøre din hverdag nemmere.

Jeg er Adobe Certified Instructor med masser af reel praktisk erfaring. Jeg elsker at fordybe mig i nyheder og teste det ud for at finde nye veje der måske sparer tid eller giver endnu flere kreative muligheder.

I praksis har jeg egen tegnestue hvor jeg laver alt fra billedbehandling, layout, illustration og videoer til Sociale Medier. Derfor ved jeg i praksis hvad der er godt og skidt i netop Photoshop, InDesign og Illustrator og derfor er der noget både for begyndere og professionelle.

Iøvrigt har jeg en blog på BitSpot hvor jeg deler generøst ud af brugbare tips.

Jeg kan godt lige at tegne og tage billeder i fritiden. Så i 2019 åbnede jeg et hygge galleri for at vise det frem. Det er her BitSpot afholder kurser med dedikeret kraftig kursuscomputer samt gode 27″monitorer. Så du kan se noget!