Illustrator Boosterbasis | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100, København Østerbro
Dage:
1 dage
Pris:
4.990 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 21 evalueringer)
Forår 2021

Her har du chancen for at bliver opgraderet enten i den tekniske del af Illustrator eller få tips til hvordan du nemmest kommer i mål med fx informationsgrafik.

Vi bruger sammen tiden på at få dig i den rigtige retning med de rigtige teknikker der kan hjælpe dig med at komme hurtigere i mål. Kurset er et enekursus så det bliver tilpasset dit behov og ønsker.

Vi tager en snak på telefon, så finder jeg ud af hvor du er og hvor du vil hen. Derefter laver jeg en perfekt kursusdag til dig med tilpasset indhold.

Vi spilder ikke tid på noget du kan. Vi bruger tiden på at gøre dig bedre, hurtigere og smartere i Illustrator. Uanset hvad dit niveau er her og nu.

Undervisere

Benny Thaibert

Designer – Fotograf – Adobe Nørd
Jeg er ekspert, fordi jeg ikke spreder mig over vildt mange discipliner. Derfor ved jeg utroligt meget om netop Photoshop, InDesign og Illustrator, som jeg underviser i. Og derfor er der noget både for begyndere og de hårde professionelle.

Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor, Adobe Experience Expert.