Illustrator Boost | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100, København Østerbro
Dage:
1 dage
Pris:
4.950 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 21 evalueringer)
Efterår 2020

Bemærk, at du er eneste deltager på dette kursus. Det betyder, at indholdet kan tilpasses dit behov på den helt rigtige måde.

Ved booking ringer jeg til dig. Så aftaler vi indhold og kursusdag. 

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

Her har du chancen for at bliver opgraderet enten i den tekniske del af Illustrator eller få tips til hvordan du nemmest kommer i mål med fx informationsgrafik.

Vi bruger sammen tiden på at få dig i den rigtige retning med de rigtige teknikker der kan hjælpe dig med at komme hurtigere i mål. Kurset er et enekursus så det bliver tilpasset dit behov og ønsker.

Vi spilder ikke tid på noget du kan. Vi bruger tiden på at gøre dig bedre, hurtigere og smartere i Illustrator.

Et område kunne f.eks være:

Infografik, ikoner og kort i Illustrator

Lær hvordan du skal bruge Illustrator til infografik. Der er mange måde at strukturere en fil på. Og netop ved infografikker er det vigtigt at det er nemt at slå visninger til og fra. Også i eksportfilerne til andre brugere, der ikke har programmet, men bruger fx Adobe Reader (PDF). Du kommer til at lære hvordan du bruger alle de manuelle værktøjer, der er relevante for infografik.
Det er ligeledes væsentligt, at kunne dekorere et kort med piktogrammer, der kan genbruges. Dette lærer du også. Du kommer til at lære hvordan du kan rentegne eksisterende kort eller billeder på elegant vis. Og derefter vælge et relevant output.

Smagsprøve:

 

https://youtu.be/4BVg893uW1I

 

Undervisere

Benny Thaibert

Designer – Fotograf – Adobe Nørd
Jeg er ekspert, fordi jeg ikke spreder mig over vildt mange discipliner. Derfor ved jeg utroligt meget om netop Photoshop, InDesign og Illustrator, som jeg underviser i. Og derfor er der noget både for begyndere og de hårde professionelle.

Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor, Adobe Experience Expert.