Illustrator Boost | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100
Dage:
1 dage
Pris:
4.950 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 9 evalueringer)
Efterår 2019

Her har du chancen for at bliver opgraderet enten i den tekniske del af Illustrator, eller få tips til hvordan du nemmest kommer i mål med f.eks. informationsgrafik.

Vi bruger sammen tiden på at få dig i den rigtige retning med de rigtige teknikker, der kan hjælpe dig med at komme hurtigere i mål. Kurset er et enekursus, så det bliver tilpasset dit behov og ønsker – og du er selv med til at bestemme datoen.

Vi tager en snak på telefon, så finder jeg ud af, hvor du er, og hvor du vil hen. Derefter laver jeg en perfekt kursusdag til dig med tilpasset indhold.

Vi spilder ikke tid, på noget du kan. Vi bruger tiden på at gøre dig bedre, hurtigere og smartere i Illustrator.

Indholds på et Illustratorkursus kunne være:

Der er mange måde at strukturere en fil på. Og netop ved infografikker er det vigtigt at det er nemt at slå visninger til og fra. Du kommer til at lære hvordan du bruger alle de manuelle værktøjer, der er relevante for infografik.
Det er ligeledes væsentligt, at kunne dekorere et kort med piktogrammer, der kan genbruges. Dette lærer du også. Du kommer til at lære hvordan du kan rentegne eksisterende kort eller billeder på elegant vis. Og derefter vælge et relevant output.
Dette kursus er for dig der har mere behov for strukturer og sammenhænge fremfor løst tilfældigt design.

Det kan også være du allerede arbejder regelmæssigt med Illustrator men vil dybere ind i programmet. Du lærer at bevæge dig mellem avancerede pensler og symboler der sparker nyt liv i din designfase. Find magien og få dynamikken frem i dine designs ved hjælp at kreative farvevalg og forvrængninger, du i en uendelighed kan tilpasse. Få styr på farvebiblioteker, symbolbiblioteker, mønstre og penselbiblioteker. Beskær pixel grafik der skal bruges i dit design. Farvemæssige blandingstilstande der kan puste mere liv i grafikken. Kreative farvelægningsteknikker og vektorisering af pixel grafik. Nu er det tid til at hoppe op på den helt store klinge og få illustrator til at smelte mellem fingrene.

Du kommer til at dyrke pensler, deres finurlige dybe indstillinger og hvordan du får din Wacom til at spille med dine streger. Du lærer hvordan du designer nye pensler med unikke flader, udnytter delvise akvareleffekter og designe farver der passer sammen. Uden at få væmmelig sved på panden! Du kommer simpelthen til at bevare din kreative streg – og når du tegner direkte digitalt slipper du også for forkerte tuschstreger – thi alt kan tilrettes.
Illustrator har en hel del værktøjer der kan finjusteres med tegneplader og det er især wacom der har den største præcision. Du bliver gode venner med din Wacom og du får den til at tegner efter din streg efter dette kursus

Inspiration til Illustrator enekursus:

Undervisere

Benny Thaibert

Designer – Fotograf – Adobe Nørd
Jeg er ekspert, fordi jeg ikke spreder mig over vildt mange discipliner. Derfor ved jeg utroligt meget om netop Photoshop, InDesign og Illustrator, som jeg underviser i. Og derfor er der noget både for begyndere og de hårde professionelle.

Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor, Adobe Experience Expert.