HEAT: Hostile Environment Awareness Training

Startdato:
Udbyder:
Dage:
3 dage
Pris:
15.500 kr. + moms | PU-støtte: 5.850 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 1 evalueringer)
Forår 2022

På HEAT kurset vil du gennem nøje planlagte praktiske øvelser blive undervist og trænet i at begå dig i højrisiko områder, såsom krigszoner, områder med flygtningelejre og stor fattigdom samt politisk ustabile lande og områder.

Derudover vil du blive trænet i, hvordan du håndterer kritiske situationer og trusler som eksempelvis oprør, skader og ulykker, gidseltagning, terrorangreb, masseskydninger og meget mere. Dermed vil du komme fra kurset med adskillige praktiske værktøjer, der vil gøre dig i stand til at reducere risiko for at havne i potentielle kritiske situationer. Dette gøres blandt andet gennem deeskalerende kommunikation, stresshåndtering og førstehjælp under primitive forhold.

Alle vores undervisere har stor erfaring og specialisering indenfor sikkerhed, kombineret med en baggrund i journalistik, militær, politi, NGO, udenrigstjenesten eller ligende.

Vores kurser er en passende blanding af teori og praksis på et niveau hvor alle kan være med, men også hvor den enkelte bliver udfordret i forhold til egen erfaring og evner. Vi har et stort fokus på pædagogik og læring, og vi går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Kurset foregår over 3 intense dage, indendørs og udendørs -men der er også er tid til lidt god mad og networking på tværs.

Kurset genneføres på et af vores kursussteder på i Gilleleje, med enkeltværelser til alle og ro til at koncentrere sig om undervisningen.

Kurset dækker følgende områder: Rejsesikkerhed, risikoanalyse, deeskalerende kommunikation, stresshåndtering, IT-rejsesikkerhed, Gidseloverlevelse, Køretøjssikkerhed, Hotelsikkerhed, Håndtering af kritiske hændelser såsom “Active Shooter”, beskydning, røveri mv., kulturforståelse, basal og remote førstehjælp, kollegastøtte, gender awareness.

https://guardian-srm.com/security-training/

NB: Der kan også søges støtte fra The Rory Peck Trust. Klik her for at læse mere.