Grundlæggende webudvikling med HTML og CSS

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
2 dage
Pris:
6.800 kr. | PU-støtte: 1.560 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 88 evalueringer)
Efterår 2015

Min. 2 – max. 4 deltagere

Indhold i grundlæggende webudvikling med HTML og CSS

HTML-sproget er byggestenen på enhver webside. På kurset webudvikling med HTML og CSS lærer ud at arbejde med HTML sproget og CSS (Cascading Style Sheets), så du kan styre formatering og layout mere sikkert og præcist. Du lærer også, hvordan de redigerede HTML- og CSS-koder kan indsættes på en eksisterende hjemmeside eller CMS-system. Desuden ser vi på mere avancerede elementer som tabeller og formularer.

Form og formål: Kurset er intensivt med oplæg og hands-on med mange praktiske øvelser. Med max. 4 deltagere pr. hold er der tid til at følge op på dine øvelser og inddrage relevante opgaver fra din arbejdsplads. Målet med kurset er, at du lærer at arbejde med de grundlæggende koder i HTML-sproget og kan rette på sider, der er lavet i Content Management Systemer (CMS).

Udbytte: Du vil efter kurset være i stand til at oprette websider helt fra bunden eller rette på sider, der er lavet i Content Management Systemer (CMS). Er du ny bruger indenfor webudvikling og vedligeholdelse af web-sider, så giver dette kursus overblikket over de vigtigste begreber og muligheder.