Grundlæggende SEO

Startdato:
Udbyder:
Sted:
6000 Kolding
Dage:
2 dage
Pris:
5.899 kr. | PU-støtte: 1.800 kr.
Forår 2021
IBC Kurser og Konsulenthus
IBC Kurser og Konsulenthus

På SEO kurset lærer du om

På SEO Manager – Grundlæggende starter vi fra bunden og går hurtigt frem. Kurset er spækket med konkrete tips og tricks, som du allerede kan implementere og bruge på selve kursusdagenene.

På dette SEO kursus arbejder du med søgeordsanalyse, søgeord, landingssider og seo-strategier. Ligesom du får indsigt i linkbuilding og hvilken betydning teknikken har for de gode placeringer i Google. Du lærer at bruge Ahrefs, der hjælper dig med at se, hvorfor dine konkurrenter rangerer højt, og hvad du skal gøre for at overgå dem.
SEO eksperten åbner sin digitale værktøjskasse, og fortæller dig hvilke SEO-værktøjer du skal købe, og hvordan du skal bruge dem. Du får også et par hurtige tricks til hvordan du plukker nogle af de lavthængende frugter i både Google Search Console (det, der før hed Google Webmaster Tools) og i Google Analytics.

 

En underviser fortæller
Hør Mik Andersen, SEO ekpert ved Hesehus, fortælle om udbyttet ved at deltage på programmet SEO manager uddannelsen.

 

Indhold

SEO – kursusdag 1
Den første kursusdag kigger vi på søgemaskiner generelt. Du lærer, hvordan de opererer og hvilke områder du skal være særligt opmærksom på for at imødekomme dem. Derudover lærer du, på første kursusdag, at finde og administrere søgeord, og hvordan du skriver til både brugere og søgemaskiner:

Vi ser bl.a. på:

Grundlæggende introduktion til søgemaskineoptimering – du lærer, hvordan søgemaskinerne fungerer og hvilke faktorer de lægger mest vægt på.
Søgeordsanalyse – hvordan du finder de rigtige søgeord – du lærer, hvordan du strukturerer arbejdet med søgeordsanalysen og hvordan du prioriterer de enkelte søgeord gennem arbejdet med autoritet, potentiale og relevans.
Landingssider – du lærer at skrive til søgemaskinerne og brugere på samme tid, gennem LSA/LSI.

SEO – kursusdag 2
Den anden kursusdag kigger vi på links. Links er vel nok det vigtigste parameter når det kommer til søgemaskineoptimering. Lær hvordan et link virker og hvordan du kan styrke dit domænes autoritet gennem links:

Vi ser bl.a. på:

Linkbuilding – hvordan du får indgående links og hvordan et link fungerer. Vi gennemgår jeres linkprofiler én for én og kommer med forbedringsforslag.
Interne links – vi gennemgår betydningen af interne links på websitet og du lærer hvordan du håndterer disse fremadrettet.

 

FÅ DANSK BOG OM SEO
Deltagerne får den digitale bog; SEO LEX, som er skrevet af Thomas Rosenstand. Bogen har en værdi af 1495,- kr., og er inkluderet i deltagergebyret.

Med bogen har du en perfekt håndbog, som du kan bruge, når du kommer hjem fra kurset, det er 426 sider SEO e-bog spækket med praktiske råd og vejledninger.

 

 

Du kan bygge ovenpå IBC’s SEO Manager uddannelse med SEO Manager – Avanceret.

Uddannelse skal være en oplevelse
I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand.

Den gode mad er med i prisen
Der er forplejning med i prisen. Du får IBC caféens velassorterede udbud af morgenmad, frokost og eftermiddagskage ganske gratis. Du er hele dagen velkommen til at tage for dig af gratis frisklavet kaffe og te samt vand m/u brus i caféen. Maden på IBC er en del af oplevelsen. Se film om den gode mad på IBC.

 

Undervisere

Mik Andersen SEO-ekspert hos Hesehus

Mik Andersen Mik Andersen er SEO-ekspert hos Hesehus, hvor han i det daglige arbejder med alle typer af SEO-opgaver – lige fra store SEO-tekniske opgaver for nogle af landets største virksomheder til mindre dedikerede linkbuildingopgaver for små og mellemstore virksomheder. Mik startede sin karriere inden for online markedsføring hos Bondtofte&Co – et af landets mest kendste SEO bureauer, og han har arbejdet som konsulent med SEO og online markedsføring i 8 år. Mik har en bachelor i webudvikling og en cand.it fra IT-universitet i København.