Grundlæggende projektledelse

Startdato:
Udbyder:
Sted:
6000 Kolding
ME plus:
ME
Dage:
6 dage
Pris:
14.900 kr. + moms | PU-støtte: 8.100 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 4 evalueringer)
Efterår 2022
IBC Kurser og Konsulenthus
IBC Kurser og Konsulenthus

Grundlæggende projektledelse er uddannelsen, hvor du kommer i dybden med projektformen som arbejdsredskab med særligt fokus på samarbejdet i projektet og din rolle.

  • Du får masser af tid til at træne dine evner som projektleder, og du arbejder praktisk med projektstyringsværktøjer, som du afprøver gennem spil og gruppearbejde.
  • Projektlederens rolle
  • Kommunikation, samarbejde og motivation
  • Mål, succeskriterier, estimering og risikostyring
  • Projektorganisation og -planlægning
  • Projektmodeller
  • Belbin Teamrolleprofil og Belbin-modellen
  • Forandringsledelse og konflikthåndtering

En underviser fortæller
Hør Søren Leth Nielsen, ekstern underviser ved IBC Kurser, fortælle om udbyttet ved at deltage på uddannelsen Grundlæggende projektledelse.

Vi sørger hele tiden for at opdatere uddannelsesplanen, sådan at du altid får de mest efterspurgte fagemner og bedste undervisere på uddannelsen.

Uddannelse skal være en oplevelse
I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand.

Den gode mad er med i prisen
Der er forplejning med i prisen. Du får IBC caféens velassorterede udbud af morgenmad, frokost og eftermiddagskage ganske gratis. Du er hele dagen velkommen til at tage for dig af gratis frisklavet kaffe og te samt vand m/u brus i caféen. Maden på IBC er en del af oplevelsen. Se film om den gode mad på IBC.

Grundlæggende projektledelse, Kolding – 08/09/2022
Der er undervisning i Kolding på følgende dage kl. 8.30 – 15.30:

8. og 9. september
22. og 23. september
6. og 7. oktober

Målgruppe 
Den Grundlæggende Projektlederuddannelse er for dig, der er projektleder eller kommende projektleder, og ønsker at få overblik over et projekt, dets indhold og metode. Selvom du har arbejdet med projekter i nogle år, er der stadig meget nyt at lære på kurset. Det er ikke en forudsætning, at du har tidligere erfaring med projekter og projektarbejde.

Undervisere

Søren Leth Nielsen Senior projektleder

Søren har mere end 30 års erfaring som leder og projektleder i ind- og udland i frivilligt, offentligt og privat regi. Han har blandt andet været projektleder/performance coach på flere større og mindre globale projekter. Her kan for eksempel nævnes projekter i henholdsvis Siemens og Maersk Oil, hvor de udviklede metodikker, som forbedrede projekternes performance væsentligt. Det er blandt andet praktiske værktøjer og tilgange herfra, som Søren bringer ind i undervisningen.

Udover at undervise i projektledelse arbejder Søren som coach, mentor og konsulent inden for strategiudvikling og implementering, innovation, leder-, team- og medarbejderudvikling samt optimering af processer og arbejdsgange ved hjælp af LEAN. Han bruger innovative værktøjer som eksempelvis LEGO® SERIOUS PLAY®.

Søren tror på, at mennesker grundlæggende vil gøre det godt, og at tillid og ydmyghed er væsentlige værdier for, at vi som mennesker kan fungere optimalt. Han har stor fokus på, at undervisningen skal skabe værdi for både dig og din virksomhed. Den faglige og menneskelige ballast er opnået gennem ansættelser i Forsvaret, Siemens og Maersk.

Mere om dette kursus