Grafisk facilitering – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8230 Åbyhøj
Dage:
2 dage
Pris:
7.250 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 82 evalueringer)
Efterår 2019

Max. 4-6 deltagere

Grafisk facilitering

Indhold: Grafisk facilitering er et middel til at holde tanker og idéer fast, så de kan undersøges, udvikles og gøres til nye metoder, nye produkter eller nye adfærdsændringer. Når man grafisk faciliterer et møde eller et foredrag, så optegner man en proceslinje/plan, tidslinje samt et skattekort af idéer.

Vi udnytter vores genetiske programmering. Vi har siden hulemændene kommunikeret via et formsprog, som er dybt forankret i vores hjerne. Vi opfatter mere, vi tænker hurtigere og bedre, når vi ser billeder som helheder og fortællinger, i stedet for bogstaver og tal.

Vi fastholder og dokumenterer en idé, et møde, et foredrag, en hændelse på en stærk og sanselig måde, så vi kan gå tilbage og skabe en fælles referenceramme.

Kursusindhold:

  • visuelt overblik/referat
  • kendskab til teoretiske og praktiske muligheder i den visuelle verden
  • skabe et fælles udgangspunkt for metoder, adfærd og aftaler
  • via grafisk facilitering skabes en samtalestarter for såvel mødedeltagere som andre

Forudsætningen for at deltage er, at du har LYST til at lære. Vi forventer at du bidrager til et højt og energifyldt aktivitetsniveau.

 

Målgruppe:
Personer, der skal formidle, planlægge, skabe struktur, afstemme forventninger, skabe overblik og se nye muligheder – fx. ledere, mellemledere, journalister og kommunikations- og marketingmedarbejdere, der arbejder med cases (arbejder case-baseret). Personer, der skaber nye tendenser og nye programmer, samt projektledere, der er tovholdere i overblikssituationer. Personer, der formgiver og formidler indhold.

Form:
Kurset er en vekslen mellem teori og praksis. Der løses forskellige cases i plenum og alene. Du modtager også regulær tegneundervisning.

 

 

Undervisere

Frank Høedt

Frank Høedt er en 45-årig kreativ facilitator fra Aarhus, med mange års erfaring med facilitering og grafisk design fra nogle af de største og mest kreative virksomheder i landet.

Grafisk facilitering skaber et fælles sprog, der kan bruges til at fastholde aftaler, skabe nye metoder eller indsigt i de gamle, skabe overblik, produktudvikle, skabe innovation i såvel konkret produktudvikling som i designet, at få nye tilgange til ny adfærd. Et nyt fælles formsprog med velkendte symboler. Det kan vi bruge til at tegne referater, idéudvikling, møder/konferencer/foredrag og alle forgreninger af dem.