Grafisk design, layout, ombrydning avanceret med Adobe InDesign CC 2014

Startdato:
Sted:
9000 Aalborg
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
1.417 kr. | PU-støtte: 780 kr.
Efterår 2015

Grafisk design, layout og ombrydning avanceret med Adobe InDesign CC 2014

Some description

Work smart and fast med Adobe InDesign!

Kursusdato
2 dage, den 9.-10.12

Kursusindhold
Tid er penge og rugbrødsarbejde kedeligt. Få effektiviseret dit arbejde og spar både tid og besvær i layoutprogrammet. På kurset bevæger vi os ud i hjørnerne af InDesign. Du lærer at udnytte udvidede muligheder inden for programmet, så du kan udføre opgaver mere effektivt med nye og forbedrede produktivitets-funktioner – herunder placering af flere filer, anvendelse af effekter, brugen af dataflet og mere avanceret “find og erstat-funktion”. 

Du lærer at håndtere lange dokumenter via bogfunktionen – herunder også automatisk indholdsfortegnelse, forankrede objekter, avanceret import af tekst. Vi ser på opsætning af punkttegn og nummerering samt anvendelse af løbende sidehoveder og sidefødder, der er baseret på sidens indhold og opdateres dynamisk. Kurset byder endvidere på tips og tricks til at gøre dit arbejde lidt sjovere.

Vi anvender Adobe InDesign CC 2014.

Læringspunkter:

  • Produktivitetsforbedringer
  • Live Captions (automatiske billedtekster)
  • Kreative effekter og indstillinger
  • Dataflet
  • Tekstvariabler
  • Bogfunktionen
  • Krydsreferencer
  • Celle- og tabelformater
  • Scripts og plug-ins

Der udleveres trykt kompendium, der efter kurset kan anvendes som et godt opslagsværk.

Der udstedes kompetencegivende kursusbevis.

Undervisere

Paul Archard Heide

Paul Archard Heide
Paul er uddannet typotekniker og har mange års praktisk erfaring med traditionel grafisk produktion. Paul har et indgående kendskab til grafisk produktion og udviklingen i den grafiske branche. Han har især blik for teknikken i programmerne, der kan optimere og automatisere måden, der arbejdes på. Paul underviser på alle niveauer inden for grafisk design med InDesign. Desuden underviser Paul i PDF, grafisk workflow, digitale magasiner, e-bøger, elektronisk korrektur, formular i PDF, preflight af InDesign og PDF-filer og interaktivitet i grafisk design.

Gert Michael Laursen

Gert Michael Laursen
Gert er uddannet grafiker i 1993, og har siden arbejdet i forskellige grafiske virksomheder. Han har desuden været projektleder og underviser på en grafisk uddannelse hos Jensen Kurser. Gert har erfaring med næsten alle sider af den grafiske produktion, herunder tryk, web og 3D. Han har et indgående kendskab til de grafiske programmer og til optimering og automatisering af store opgaver. Gert underviser i InDesign, Illustrator, Photoshop, WordPress og Muse. Udover undervisning skriver Gert undervisnings kompendier til grafiske kurser.