Grafisk Design kursus – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1300 København K
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 77 evalueringer)
Efterår 2022

Dette Grafisk design kursus er målrettet dig, der ikke har en grafisk grunduddannelse, men som har brug for en grafisk værktøjskasse og en god grafisk grundforståelse, så du selv kan producere visuelt indhold, der understøtter dit kommunikationsarbejde på sociale og digitale medier.

På blot 2 dage får du praktisk viden om, hvilke værktøjer en grafisk designer arbejder med og du lærer, hvordan form og indhold understøtter hinanden. Du får en god grundforståelse for vigtige designprincipper og teorier, og du får en lyn-introduktion til de vigtigste designprogrammer som Photoshop, Illustrator og InDesign.

Hovedpunkter på kurset:

  • Introduktion til de vigtigste designprincipper, såsom komposition, farve og dybde
  • Konkrete eksempler på godt design
  • Indblik i effektfuld brug af typografier
  • Tips til skabeloner, der gør din designproces nemmere
  • Hurtig rundtur i nogle af de vigtigste Adobe design-programmer Photoshop, Illustrator og InDesign

Undervisere

Kristian Rasmussen

Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Kristians spidskompetencer er indenfor Illustrator og InDesign samt visuelle kurser i grafisk design, layout, typografi og kreativitet. Kristian er Adobe certificeret instruktør og har lang erfaring som underviser for en række store og små virksomheder i regi af Softworld og Jensens Kurser i Adobe programmerne InDesign, Illustrator og Photoshop.