Grafikerens drøm af et workflow – billigere, sjovere, hurtigere 

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1972 Fr C
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.000 kr. + moms | PU-støtte: 780 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 8 evalueringer)
Forår 2017

Dette kursus kan spare dig, dine kolleger og samarbejdspartnere en bunke tid og besvær og begrænse irriterende fejl undervejs i den grafiske proces.

Vi tager udgangspunkt i grafikernes yndlingsværktøj Indesign og ser på, hvordan data kommer bedst muligt ind i systemet og videre til slutproduktion: Hvordan skal fotografen levere? Hvordan kan designeren bruge Photoshop, Lightroom, Bridge og metadata til at sikre, at informationerne hele tiden følger fotografierne? Og hvad med teksten? Er den kodet rigtigt af skribenten, så grafikeren slipper for at sidde og håndkode dokumentet? Og hvordan opbygger man bedst muligt sine styles til teksterne? I godkendelses- og korrekturfasen: Hvad passer bedst til jer? Hvordan sikrer I jer, at korrektur-filer bliver delt på den rigtige måde og alle informationer samlet hos de rette igen? Kan det løses ved at udgive et online dokument? Eller kan du lade kunderne eller redaktøren selv lave rettelserne med Adobe inCopy? Eller opdatere dine tekster automatisk, når andre har rettet i dem?

Underviseren, der selv har mange års erfaring fra branchen, deler ud af sine gode ideer til at optimere det grafiske workflow,  så du får tid til at det sjove, og det kedelige laver sig selv. Brug ‘en dag og spar to – om måneden …

Niveau

Kurset er for alle grupper i det grafiske workflow. Derfor kan kendskab til Indesign er en fordel, men ikke en forudsætning. Ring til underviseren for at høre nærmere.

Online

Vil du følge kurset online, kan det også lade sig gøre. Jeg arrangerer online kursus, når der er behov for det. Kontakt mig på 40 30 09 30 for at høre mere.

 

 

Undervisere

Bo Sørensen

Bo Sørensen er en garvet underviser og en garvet grafisk designer. Han driver firmaet Pixel og Papir, der forener digital og analog kommunikation. Så kærligheden er der både til papiret og til skærmen.

Foruden at lave effektiv kommunikation til både papir og skærm underviser Bo Sørensen. Det er en så vigtig del af en kommunikation – at kunne formidle viden.

Bo Sørensen underviser mange forskellige steder: Grafikere på DMJX, kommunikationsfolk på længere kurser hos IT-Kompetence, mediegrafikere elever på Next.

Den grafiske virksomhed er ligeså omfattende: Bryggeriforeningen, Dansk Golf Union, Erhvervsstyrelsen, Danske Lægestuderendes Forlag, som får alt fra tryksager, webløsninger, apps og ebøger.

Virksomheden bliver drevet af nysgerrighed for alt det nye, men også en kærlighed til papiret som stadig kan forføre en – både med duft af trykfarve og en følelsen af et fysisk produkt som skærmen ikke helt kan erstatte.