Freelancer, find dit spor

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Smedevej 15 5970 Ærøskøbing
Dage:
3 dage
Pris:
11.885 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 72 evalueringer)
Efterår 2020

Trænger du til at tage styring over dit arbejdsliv? Har du lyst til at sige nej til overlevelsesopgaver? Ønsker du at leve dit liv på en anden måde? Måske ligefrem at gøre op med en arbejdskultur og gøre det du vil?

Hvis svaret på bare ét af de nævnte spørgsmål er ja, er dette kursus noget for dig. På ’Freelancer, find dit spor’ arbejder vi med at sende dig på sporet af din passion. Den kraft og jordforbindelse, der ligger gemt dér, hjælper dig med at (gen)finde styrken og se klart på dig selv og dit arbejdsliv.

Når du er på sporet, kommer du i flow, og du får adgang til dine kreative evner med fornyet kraft og åbent sind. Sammen får vi passion, kreativitet og handling til at gå op i en højere enhed.

Du tager – i kraft af inspirerende oplæg, procesorienterede workshops og individuelle coaching-sessioner – fra kursets fysiske møde på Ærø med fundamentet til og magten over din freelancebutik eller selvstændige virksomhed. Og for ikke at risikere, at du alligevel går hjem og gør, som du plejer, er 12 ugers onlineforløbet ’Gør det du vil’ en del af ’Freelancer, find dit spor 1’.

Storytelling på Ærø

På første kursusdag  snuser du til værdien af autentisk, troværdig storytelling: at leve sine værdier og vise det igennem handling.  Du møder Mikkel og Anja Mosen, der i 2014 sagde deres gode job som kommunikationskonsulent og regnskabsmedarbejder op og flyttede til Ærø – med det mål at få mere tid til hinanden og deres to børn og i højere grad selv at kunne tilrettelægge deres liv og  arbejde med ting, de drømte om at realisere. Det var et stort spring, som de bestemt ikke har fortrudt. Anja er i dag indehaver af virksomheden Louifax, hvor hun designer og syr børne- og voksentøj på bestilling og driver webshop med salg af stof, og Mikkels debutroman udkom i 2019. Og de to er ikke de eneste ærøboer, der har fulgt deres hjerte og fundet fortællingen i deres forretning.

Faktisk gælder det også kursets tre undervisere. Vi har alle taget vores egen medicin og mærket processen på egen krop. Kursusleder Tina Andersen er selvstændig på toogtyvende år og bringer både sin egen forretnings forvandling og sin ekspertise i (journalistiske) fortællinger og troværdig storytelling i spil, når hun tager hul på, hvad skarp storytelling kan gøre for dig og din butik.

Fokus på dig og din passion

På kursets anden dag tuner vi ind på dig. Hvem du er. Hvad du vil. Hvilken historie vil du gerne fortælle om dig selv – hvad skal dyrkes, gødes og have plads i din fortælling? Det bliver en kreativ dag fuld af øvelser, der alle tager udgangspunkt i din konkrete situation, dine drømme og mål. En dag hvor vi også udnytter naturens og bevægelsens positive indvirkning på kreativiteten med walk & talk, walk & tænk og en kort vandretur alt efter vejr og vind. Tina står klar med konkrete metoder til afklarende skriveprocesser.  Sideløbende er der individuelle coachingsessioner med Chalotte Stens, der i en årrække har arbejdet som konsulent og coach i Horsens kommune, som mentor og jobcoach ved anden aktør for Århus kommune. Og pt. som mentor i Aabenraa kommune for mennesker i ressourceforløb. Fælles for disse stillinger har været at hjælpe mennesker  igennem en svær periode i deres liv og tilbage på deres spor.

Chalotte har en sjælden evne til at se dit uforløste potentiale og til at stille helt skarpt på de detaljer, der gør dig til noget særligt. Det, der gør, at du skiller dig ud fra konkurrenterne. Og hun har i sin egen virksomhed henover de sidste fem år også guidet selvstændige og passionsdrevne mennesker til at turde følge deres egen vej.

Gør det du vil

På kursets tredje dag fortsætter de individuelle coaching-sessioner og skriverier om dig og din freelancebutik. Efter frokost tuner vi ind på mentaltræning. Du skal møde ICI certificeret mindcoach & mentaltræner Marianne Juelsgaard, der blev kåret som Årets Mentaltræner 2019 af Brancheforeningen for Danske Mentaltrænere. Hun fortæller sin egen historie om at bruge mentaltræning til at komme fra fysisk kronisk sygdom og ekstrem tankemylder til et frit og berigende liv som selvstændig. Og hun introducerer onlineforløbet mentaltræning – en række korte lydfiler, du lytter til dagligt, og som er designet til på et dybt plan at ændre de tankemønstre, der begrænser, til nogle, der støtter den ønskede vej frem.

Vil du ændre dit liv, må du ændre dine tanker, men din hjerne vil gøre alt for, at du fortsætter med ‘plejer’. Med mentaltræning får du nøglen til mere bevidsthed og en effektiv om-programmering af dine tanker, så du kan ryste dig fri af det, der blokerer, og blive helt skarp på, hvad der er vigtigst og mest rigtigt for dig.

Du får:

 • Hjælp til at finde og gå med din passion.
 • Netværk med ligesindede.
 • Individuel coaching.
 • Hjælp til afklaring og retning.
 • Drypvis sparring på din proces og din fortælling under workshops.
 • Fornemmelse for skarp storytelling.
 • Styrket kontakt til din kreativitet.
 • Inspiration til at tænke skævt, frit og passioneret.
 • Mod til at følge dit hjerte.
 • 12 ugers onlineforløb ‘Gør det du vil’ i forlængelse af kurset, der tager dig de nødvendige næste skridt.
 • Kraftfulde mentaltræningslydfiler, du kan bruge til enhver forandring resten af dit liv.

Læs mere om ‘Gør det du vil ‘her https://www.mentalforandring.dk/lesson/goer-det-du-vil/

‘Freelancer, find dit spor!’ består af tre kurser, der kan tages samlet eller individuelt. Det er et udviklingsforløb, hvor hvert kursus har sit fokus ,og der bygges på trin for trin henover kurserne. ‘Freelancer, find dit spor’ er som navnet antyder det første i rækken. Du kan snuse til kursus 2 og 3 her http://www.andersensbureau.com/#/freelancer-find-dit-spor/

Bindende tilmeldning: Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget, men selvfølgelig kan du komme i en situation, hvor du må melde fra. Hvis det sker mere end 14 uger før kursets start, koster det en administrationsafgift på 1000 kroner. Ved afbud senere end 14 uger før kursusstart opkræver vi – uanset grunden – den fulde pris. Dog er vi fleksible i forhold at en kollega kan overtage din plads.

Hvis du har tilmeldt dig privat – det vil sige, at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har du 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftaleloven. Herefter er din tilmelding bindende.

Læs også mere om AndersensBureau her https://mediernesefteruddannelse.dk/udbydere/andersens-bureau/

Undervisere

Chalotte Stens

International certificeret life & stress

coach samt metakognitiv terapeut, der i en årrække har

arbejdet som konsulent og coach i Horsens kommune,

som mentor og jobcoach ved anden aktør for Århus kommune.

Og nu som mentor i Aabenraa kommune.

Chalotte har en sjælden evne til at se dit uforløste potentiale

og til at stille helt skarpt på de detaljer, der gør

dig til noget særligt og som gør, at du skiller dig ud fra

konkurrenterne. I sin egen virksomhed har Chalotte de

sidste fem år også guidet selvstændige og passionsdrevne

mennesker til at stole på og følge deres unikke vej.

Marianne Juelsgaard

Ejer firmaet MentalForandring, hvor hun underviser, holder foredrag, coacher og mentaltræner fra sit hus midt i Frijsenborgskovene. Hun har specialiseret sig i at arbejde med mentaltræning på lydfiler, fordi det er så kraftfuldt, let anvendeligt og effektivt et redskab til at ændre tankemønstre og dermed også vore handlinger. Og i 2019 blev hun kåret som Årets Mentaltræner af Brancheforeningen for Danske MentalTrænere, BDMT.

Mariannes største passion er at hjælpe andre med at ændre deres tankemønstre, så de automatisk støtter den vej, der er bedst for dem hver især. Vores tanker har en kæmpe, måske altafgørende, betydning for vores livoplevelser, vores mentale og fysiske helbred og for vores succes med at komme i mål med det, vi drømmer om.

Som ICI certificeret Coach, MindCoach & Mentaltræner med mange års erfaring med personlige udviklingsforløb både på hold og 1:1 har Marianne arbejdet med et hav af mennesker og hjulpet dem med at skabe bevidsthed omkring deres tanker, så de ved hvad der blokerer, og hvordan de kommer videre og får skabt holdbare forandringer. Hun har selv gået vejen og gør det stadig. Flyttet sig fra alvorlig kronisk sygdom, knoklermentalitet og ekstremt tankemylder og negativ selvsnak til et friere og langt mere berigende liv med en indre ro, det gør det muligt at følge flowet, intuitionen og mit eget spor.

Udover sine ICI cerfificeringer som Coach & Mentaltræner har hun en BA i Dansk & Retorik og en cand.ling.merc i Corporate Communication.

Tina Andersen

Fortællenørd og underviser. Uddannet journalist og cand.public med speciale i fortællende journalistik, indehaver af AndersensBureau og medstifter af Foreningen for Nordisk Nonfiktion. Tina er ekstern lektor på Grønlands Universitet, vejleder på afgangsprojekter på DMJX og en erfaren coach & sparringspartner på journalistiske fortællinger – nu også skønlitteratur. Engang journalist på Det Fri Aktuelt og senest fagmedarbejder på DMJX med fortællende journalistik som ekspertområde.