Fortæl så læseren bliver hængende

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8300 Odder
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.950 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 167 evalueringer)
Efterår 2022

Har du lyst til at fortælle dine historier, så læseren bare må læse videre og videre? Savner du variation i måden du bygger dine tekster op på? Har du lyst til at arbejde med fremdriften i dine historier?

Dette kursus fokuserer på, hvordan du bygger dine tekster op. Vi leger med forskellige måder at strukturere din medbragte historie på. Og vi ser på, hvilken forskel det gør for vinkling, fremdrift og den røde tråd.

Vi tuner særligt ind på fremdriften i historien. For det rækker ikke at finde den gode historie, skrive i scener og fange sigende detaljer. Hvis du vil fastholde læseren, skal du også overordnet vide, hvad historien i virkeligheden handler om, hvad der skal med og i hvilken rækkefølge, du vil fortælle det i. Du må bygge teksten op på en måde, der giver læseren lyst til at blive ved med at læse.

Interesseret?

Så kom med på en anderledes kursusdag fjernt fra kontor og klasselokale, hvor vi sammen får struktur på din tekst og skruer op for kreativiteten henover mit køkkenbord på Saksild Strand. Vi flirter med fortællingen og leger med fortællemodeller og plot. Max 5 deltagere og stillegang langs havet som en del af den kreative proces.

 

Du får:

træning i at plotte din historie.

træning i at få god struktur på teksten.

kendskab til fortællemodeller

træning i at arbejde med fremdrift i historien.

 

Form

Workshoppen har processen i centrum i en vekselvirkning mellem korte oplæg, øvelser og refleksion  med udgangspunkt i hver enkelt deltagers behov. Rammen for kurset både ude og inde giver sammen med et sæt skitserede spilleregler din kreativitet optimale betingelser. Du arbejder med dine egne tekster, og der er tid til lidt individuel sparring.

Ankomst fra 9.30.

10.00 – 17.00: workshop

‘Fortæl så læseren bliver hængende’ er fjerde  modul i en pakke bestående af 5 x 1 dag på Saksild Strand. Kurset kan købes alene eller med et eller flere af de andre.

Bemærk, at du denne gang finder kurset ‘Hold kæft, observér og spørg senere’ (andet modul) direkte på andersens.dk. Det kan bookes som virksomhedskursus med 1350 i PU-støtte per deltager eller på almindelig individuel vis, hvor du også kan søge støtte hos PU.

Praktisk

Kurset er med fuld forplejning.

Forud

Du vil blive bedt om at sende artikler eller andet materiale forud for kurset, som du kan arbejde videre med på dagen. Undervisningen i vid udstrækning tage udgangspunkt i dine og de andre deltageres egne eksempler. Desuden bliver du bedt om at læse nogle tekster samt lave en kort præsentation af dig selv og dine forventninger til kurset. Du modtager en mail et par uger forud for kurset.

Bindende tilmeldning: Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget, men selvfølgelig kan du komme i en situation, hvor du må melde fra. Hvis det sker mere end 8 uger før kursets start, koster det en administrationsafgift på 1000 kroner. Ved afbud senere end 8 uger før kursusstart opkræver jeg – uanset grunden – den fulde pris. Dog kan en kollega altid få lov til overtage din plads, og jeg er fleksibel, hvis det er muligt sælge pladsen til anden side.

Hvis du har tilmeldt dig privat – det vil sige, at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har du 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftaleloven. Herefter er din tilmelding bindende.

Læs mere om AndersensBureau på https://www.andersens.dk   eller https://mediernesefteruddannelse.dk/udbydere/andersens-bureau/ 

 

 

Undervisere

Tina Andersen

Skrivementor, fortællenørd, frihedspioner & CEO i Andersens – fordi fortællingen tæller. Uddannet journalist & cand.public med speciale i narrativ journalistik & storytelling.

Engang journalist på Det Fri Aktuelt og siden fagmedarbejder på DMJX med fortællende journalistik og kreativ skrivning som ekspertområde, men først og fremmest soloselvstændig igennem +22 år, der brænder for fremtidens journalistik og et bæredygtigt arbejdsliv med max frihed.

Tina er drevet af sin passion for fortællingen. Sin særlige evne til at få mennesker at være til stede i nuet og skrue op for deres indre kreativitet. Og et brændende ønske om at hjælpe passionerede mediemennesker med at finde deres unikke hylde som formidlere og skabe et meningsfuldt arbejdsliv, hvor de aldrig brænder ud.

Hun holder workshops, skriveretreats og storywalkabouts i rammer, der bryder radikalt med kontor og klasselokale og gør det muligt at inddrage natur og bevægelse i den kreative proces. Faktisk indgår natur og bevægelse også  i hendes onlineundervisning.