Få helt styr på dine komma – hjemmefra

Startdato:
Udbyder:
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
950 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Forår 2021

Fleksibelt, overskueligt og effektivt kommakursus

Vil du have udryddet al tvivl om kommaer én gang for alle?

Dét får du på dette effektive kommakursus, som kombinerer det bedste fra fjernundervisning, e-learning og personlig feedback. Med vores gennemtestede online kommakursus bliver du ført sikkert igennem kommareglerne, og du bliver trænet i at bruge dem i praksis. Du bestemmer selv tempoet, og du kan tage kurset, når og hvor det passer dig. Derudover får du personlig feedback på dine egne tekster og svar på eventuelle tvivlsspørgsmål, efter du har gennemført kurset.

Kort sagt: Vi sikrer os, at du kommer helt i mål som en af landets nye kommaeksperter.

Hvem kan med fordel tage dette kursus?

Alle, der både i større eller mindre omfang oplever, at de bliver i tvivl om deres kommatering.

Kurset giver mulighed for differentieret læring: Du vælger for eksempel selv, om du vil kende alt til ekspertgrammatikken bag kommareglerne og føres med ud i de allermest vanskelige kommakroge, eller om du vil ’nøjes’ med den nødvendige viden.

Sådan foregår det

 

Del 1: Online-kurset Rigtigt komma i en fart (2-3 timer)

  • Kurset er udarbejdet af kommaekspert Eva Prohaska Mørk og gennemset af Dansk Sprognævn.
  • Kurset er lækkert, pædagogisk og overskueligt opbygget, og du holdes til ilden med en god blanding af instruktioner, illustrationer, speak og masser af interaktive opgaver med feedback.
  • Alle kommaregler er samlet i en logisk og overskuelig oversigt, som gør reglerne meget lettere at forstå, huske og bruge! Oversigten kan selvfølgelig printes ud, så du altid nemt og hurtigt kan få overblik over reglerne.
  • Kurset indledes og afsluttes med en test, så du selv kan se, hvor meget du har forbedret dig.
  • Kurset fokuserer på det ’gode, gamle’ komma, som bruges af alle landets medier, offentlige institutioner og store virksomheder. Altså det kommasystem, som man tidligere kaldte ’det grammatiske komma’.

Del 2: Personlig feedback og vejledning (30 minutter eller efter behov)

Når du har gennemført vores online kursus, sender du et udvalg af dine tekster og eventuelle tvivlsspørgsmål til kommaekspert Eva Prohaska Mørk.

I aftaler et online møde af cirka 30 minutters varighed. Her vil Eva give dig feedback på din kommatering og gode råd til, hvilke kommatyper du skal være særligt opmærksom på, og hvilke konkrete værktøjer/huskeregler der vil fungere bedst for dig fremover.

 

Vil I have en arbejdsplads fuld af kommahajer?

Gør som staten og få vores online kommakursus installeret på jeres kursusplatform. I kan også få en kode, der giver jeres medarbejdere ubegrænset adgang til kurset via vores platform. Mulighederne er mange. Kontakt os for at høre mere og for at få et tilbud her. Eller ring på 35 10 22 55.

 

Undervisere

Eva Prohaska Mørk

EVA PROHASKA MØRK er cand.mag. i retorik og partner i kursusvirksomheden ProScript. Eva Prohaska Munch har 20 års erfaring som underviser i skriftlig kommunikation og sprogrigtighed og har gennemført kursusforløb for ministerier, kommuner og for små og store private virksomheder.
Udover sine faglige og pædagogiske kompetencer er Eva kendt for sin humoristiske form, der kan få selv et ‘kedeligt’ kommakursus til at føles som en ‘fest’.

Eva har arbejdet som journalist, kommunikationschef i et PR-bureau, webmedarbejder og som tekstforfatter på reklamebureau.

Mere om dette kursus