Explainers i Adobe After Effects

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800, Kgs. Lyngby
Dage:
5 dage
Pris:
19.800 kr. + moms | PU-støtte: 6.750 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 193 evalueringer)
Forår 2022

Når du skal formidle noget vigtigt, vil du gerne hele vejen rundt. Men så bliver det for langt, og du taber dit publikum. Også det svære skal formidles hurtigt. EXPLAINERS I ADOBE AFTER EFFECTS er dit short-cut til at engagere dit publikum hurtigt og effektivt i den skarpe explainer. 

Om kurset

  • På dette fem-dages kursus lærer du at lave den gode explainer – fra workflows og planlægning af budskaberne til hvordan du omsætter dem til animeret grafik. 
  • Du får en grundlæggende repetition af After Effects koncepter og bliver præsenteret for adskillige teknikker og begreber, som du kan bruge i dit fremadrettet videoformat. 
  • Du bliver skarp til at tilføre dine korte formater en visuel identitet ved at gøre allerbedst brug af programmet Adobe After Effects. 
  • Du forlader kurset med din helt egen explainer-video. 

Om dig

For dig, der arbejder med post-produktion, på en nyheds- eller programredaktion eller som kommunikations- og marketingsmedarbejder og som har brug for at skabe korte, forklarende film med billeder, animation og infografik. Du skal have grundlæggende kendskab til og erfaring med Adobe After Effects. 

Om undervisningen

Underviseren introducerer koncepter og begreber for jer i plenum, som I løbende afprøver i praksis på egen skærm. I producerer på kurset jeres egen explainer, hvor I bruger alt det, I har lært. 

Om underviseren 

Motion Designer Jesper Frydenlund har i mere end 20 år arbejdet med After Effects samt udviklet identiteter og prisvindende kampagner til bl.a. TV 2 , DR, Tivoli, Novo Nordisk, Roskilde Festival.

Hvor foregår det?

Undervisningen foregår i Kort- & Dokumentar Filmskolens hyggelige lokaler i den charmerende og gamle filmby i Lyngby. Spis din frokost med Krummerne eller brug dine pauser på at mingle med erfarne som spirende folk fra branchen.

Det indgår i prisen

Prisen inkluderer adgang til skolens kamera- og redigeringsudstyr.
Vi serverer kaffe, te, frugt og vand.

Undervisere

Jesper Sebastian Frydenlund

Motion Graphics Designer

Jesper Frydenlund er uddannet i motion design og interaktive medier med speciale i Adobe After Effects.
I mere end 20 år har han arbejdet med levende billeder og identitet til events, digitale produkter, film og tv.

Ved siden af sin undervisning i motion design og kreative processer arbejder Jesper med identitet og kampagner til flere af Danmarks største brands.
 

 

Mere om dette kursus