Explainers i Adobe After Effects

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800, Kgs. Lyngby
Dage:
4 dage
Pris:
19.800 kr. + moms | PU-støtte: 6.750 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 194 evalueringer)
Forår 2022

Kender du det: Du skal fortælle noget vigtigt. Du vil gerne hele vejen rundt. Alle detaljer skal med. Men så bliver det for langt, og du taber dit publikum. Det svære stof skal også formidles hurtigt, når du skal nå det utålmodige, digitale publikum.

EXPLAINERS I ADOBE AFTER EFFECTS er din vej til at engagere dit publikum og kommunikere dit budskab effektivt i den skarpe explainer.

Hvad får du med dig?

  • På dette fire-dages kursus lærer du alle de værktøjer, du har brug for en en professionel explainerproduktion: Fra kundehåndtering til konceptudvikling og manusskrivning, storyboard, design og animation, og filstruktur og planlægning.
  • I After Effects arbejder vi med organisering, animation, tekster, shape layers og meget mere. Vi ser også på hjælpeværktøjer til bl.a karakteranimation, og vi bygger avancerede templates.
  • Når kurset slutter, er du klar til at skabe dine egne explainers – og du har allerede skabt den første, mens du er på kurset: en 30-sekunders explainer ud fra et specifikt brief eller en opgave, du selv vælger.

Hvem er du?

Måske er du grafiker og vil tilbyde explainers som en del af din portefølje – eller du er video producer og vil producere explainers, der integrerer optagelser og grafik. Det kan være du arbejder med post-produktion, fx på en nyheds- eller programredaktion.

Eller du er kommunikations- eller marketingmedarbejder og vil skabe kort, forklarende content med billeder, animation og infografik.

For at du får mest muligt ud af kurset, er det vigtigt, at du har et grundlæggende kendskab til og erfaring med Adobe After Effects.

Hvem underviser dig?

Harley Nanfeld Foged er motion designer og har tidligere arbejdet på DR’s Explainer og YouTube redaktioner. Hun arbejder nu som freelancer med speciale i explainers og tilknyttet designbureauet 1508. Sideløbende er Harley underviser og workshopleder for b.la. HK og på højskoler.

Harley har fokus på både den kreative og den praktiske del af projektet – og du kan forvente et højt tempo og et skarpt blik for design.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen er bygget op omkring en kundecase: Du får et brief og en opgave du skal løse, og undervejs gennemgår i teknikkerne, ser eksempler og prøver det af. Kedeligt? Bestemt ikke! Udfordrende? Helt sikkert. Det er en intens uge, hvor du både skal have styr på teknikkerne, på storytelling og være kreativ med dit eget design.

Det indgår i prisen

Vi serverer kaffe, te, frugt og vand.

Undervisere

Harley Nanfeld Foged

Motion Designer

Harley Nanfeld Foged er Motion designer med en bachelor i Visuel Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har været gæstelærer på Aarhus Designskole som underviser i animation i After Effects.

Harley Nanfeld er ansat i designbureauet 1508 og har arbejdet med kunder som Nordisk Ministerråd, Novo Nordisk og Finansforbundet. Harley arbejder også som freelancer og workshopleder i egen virksomhed.