Explainers i Adobe After Effects

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800, Kgs. Lyngby
Dage:
5 dage
Pris:
19.800 kr. + moms | PU-støtte: 6.750 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 194 evalueringer)
Forår 2022

Når du skal formidle noget vigtigt, vil du gerne hele vejen rundt. Men så bliver det for langt, og du taber dit publikum. Også det svære skal formidles hurtigt.

EXPLAINERS I ADOBE AFTER EFFECTS er dit short-cut til at engagere dit publikum hurtigt og effektivt i den skarpe explainer.

Hvad får du med dig?

  • På dette fem-dages kursus lærer du at lave den gode explainer – fra workflows og planlægning af budskaberne til hvordan du omsætter dem til animeret grafik.
  • Du får en grundlæggende repetition af After Effects koncepter og bliver præsenteret for adskillige teknikker og begreber, som du kan bruge i dit fremadrettet videoformat.
  • Du bliver skarp til at tilføre dine korte formater en visuel identitet ved at gøre allerbedst brug af programmet Adobe After Effects.
  • Du forlader kurset med din helt egen explainer-video.

Hvem er du?

For dig, der arbejder med post-produktion, på en nyheds- eller programredaktion eller som kommunikations- og marketingsmedarbejder og som har brug for at skabe korte, forklarende film med billeder, animation og infografik. Du skal have grundlæggende kendskab til og erfaring med Adobe After Effects.

Hvem underviser dig?

Harley Nanfeld Foged er Motion designer med en bachelor i Visuel Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har været gæstelærer på Aarhus Designskole som underviser i animation i After Effects.

Hvordan foregår kurset?

Underviseren introducerer koncepter og begreber for jer i plenum, som I løbende afprøver i praksis på egen skærm. I producerer på kurset jeres egen explainer, hvor I bruger alt det, I har lært.

Hvor foregår det?

Undervisningen foregår i Kort- & Dokumentar Filmskolens hyggelige lokaler i den charmerende og gamle filmby i Lyngby. Spis din frokost med Krummerne eller brug dine pauser på at mingle med erfarne som spirende folk fra branchen.

Det indgår i prisen

Prisen inkluderer adgang til skolens kamera- og redigeringsudstyr.
Vi serverer kaffe, te, frugt og vand.

Undervisere

Harley Nanfeld Foged

Motion Designer

Harley Nanfeld Foged er Motion designer med en bachelor i Visuel Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har været gæstelærer på Aarhus Designskole som underviser i animation i After Effects.

Harley Nanfeld er ansat i designbureauet 1508 og har arbejdet med kunder som Nordisk Ministerråd, Novo Nordisk og Finansforbundet. Harley arbejder også som freelancer og workshopleder i egen virksomhed.