Effektive trailere og promoer

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800 Kongens Lyngby
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
12.000 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 164 evalueringer)
Forår 2019
Er du et visuelt kreativt legebarn, som vil producere reklamefilm til tv eller omvendt? Eller mangler du knowhow til at lokke investorer og seere til?

Så tag på det inspirerende og lærerige kursus ‘Effektive trailere og promoer’ med promoproducer på 20. år for DR og TV2, Lasse Farver, som giver dig effektive og virkningsfulde værktøjer til at koge en fortælling ned til en virkningsfuld promo med klip, speak, lydeffekter og musik. Du får også indblik i de kommercielle værktøjer, som kan åbne dit program eller film og lokke investorer og seere til.

Kurset tager udgangspunkt i hands-on øvelser tilpasset den enkelte deltagers niveau.

Program for Effektive trailere og promoer
  • Promoens DNA
  • Teori: Krog, løfte og navigation.
  • Promoens liv: Fra kundens ønske til on-screen
  • Promoens etik m.m.
  • Kreative greb, tonalitet og musik
Output

Du er i stand til at producere en effektiv promo, som lokker investorer til og giver seeren lyst til at se mere!

Forudsætninger for deltagelse i Effektive trailere og promoer

Det er en fordel, hvis du behersker Avid Media Composer, Final Cut Pro X, DaVinci Resolve eller Adobe Premiere Pro, men det er ikke et krav.

Målgruppe

Alle visuelle legebørn som vil udforske promoen.

Praktisk

Kursushonoraret er inkl. frokost i Det Danske Filmstudies kantine.
Mødetid: Man-tors: kl. 9.30 – 15.30. Fre: kl. 9.30 – 15.00.

Skolen er åben fra kl. 9.00 – 16.00.

Kurset udbydes også d. 11-14/6 (4 dage pga. pinse). Læs mere og tilmeld dig her

Afmelding

Afmelding skal ske en måned inden kursusstart, medmindre andet er anført under det enkelte kursus. Du foretager din afmelding ved at henvende dig skriftligt til skolen.

Du kan uden omkostning afmelde et kursus inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursusstart, opkræves et administrationsgebyr på 50% af kursusafgiften. Afmelder du dig senere end 14 dage før kursusstart, får du ikke din kursusafgift refunderet.

I sjældne tilfælde kan der opstå uforudsete hændelser (fx ulykke, alvorlig sygdom, personlig krise), som forhindrer dig i at gennemføre dit kursus. Det vil da være muligt at udsætte din deltagelse til en senere afholdelse, såfremt kurset oprettes og ikke er overtegnet.

Kursusændringer

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

I tilfælde af for lav tilslutning forbeholder Kort & Dokumentarfilmskolen/ IDfilm sig ret til at udskyde eller aflyse et kursus. Ligeså kan der forekomme udskiftning af underviser. I tilfælde af aflysning får du et tilgodebevis til et tilsvarende kursus. Opsættes kurset ikke igen, får du selvfølgelig refunderet dit betalte kursushonorar.

Undervisere

Lasse Farver

Trailerproducer

Lasse Farver er uddannet i film- og medievidenskab og har arbejdet som trailerproducer i mere end 15 år på DR, TV 2 og SBS (nu Discovery Networks). Han har klippet flere tusinde spots og er derudover instruktør på større markedsføringskampagner bl.a. til P4 og P3.