Effektive film til YouTube

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800 Kgs. Lyngby
Dage:
2 dage
Pris:
6.500 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 179 evalueringer)
Forår 2021

Hvad enten du er producent, afsender eller begge dele er det vigtigt at vide hvordan du udkommer på YouTube.

Få en bedre forståelse af hele YouTube universet, herunder hvad du bør vide før en kanal etableres, en film produceres, og ikke mindst publiceres. Hvordan  burde hele din indsats egentlig være omkring trafik-generering, hvis du vil tjene penge på din kanal?
Uanset om du er afsender eller professionel producent, er det vigtigt at forstå hvorledes YouTube’s mekanismer fungerer, både i forhold til det rent produktion-tekniske, men ikke mindst i forhold til det forretningsmæssige, som må siges at være YouTube’s helt essentielle omdrejningspunkt.

På dette 2-dags kursus guides du til en bedre forståelse af hele YouTube universet. Du vil blandt andet få indblik i hvilken betydning filmens titel har og hvordan den stykkes korrekt sammen, hvordan indholdet bygges korrekt op for at opnå tilfredse seere, samt hvordan du optimerer videoen til at optræde mere synligt hos for eksempel Google (SEO).

Hvem underviser dig?
Kuno Bonne har drevet online forretninger og flere websites, herunder Handyman.dk siden 2001, hvilket har givet Kuno et meget bredt indblik i generel drift af online virksomheder. Ud over dette har Kuno i en 10 årig periode, arbejdet med TV-produktion, som vært på en lang række TV programmer for både DR1 og TV2. I naturlig forlængelse af dette har Kuno Bonne i de sidste 5 år arbejdet med YouTube’s platform, hvor han i dag har over 13.000 følgere på sin egen YouTube kanal, der p.t. håndterer mere end 100.000 film-visninger pr. måned.

Bemærk
At du skal medbringe notesbog og et kamera/mobiltelefon til at lave korte øvelser på.

Du skal desuden have en Gmail konto.

Kurset kan også tages som del af 6 ugers mini-uddannelsen Webfilm Instruktør.

Program
Før optagelserne

  • Formål
  • Titlen
  • Manuskript

Under optagelserne

  • Teknik
  • Styring
  • Det tekniske ansvar

Efter optagelserne

  • SEO
  • Upload
  • SoMe

Forudsætning
Ingen.

Praktisk
Pris er inklusiv frokost i Det Danske Filmstudies kantine. Der er gratis kaffe og te i skolens køkken.

Mødetid: Alle dage kl. 9:30 – 15:30.

Skolen er åben fra kl. 9:00 til 16:00.

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Undervisere

Kuno Bonne

Kuno har arbejdet med TV-produktion i en 10 årig periode, som vært på en lang række TV programmer for både DR1 og TV2. I naturlig forlængelse af dette har Kuno Bonne i de sidste 5 år arbejdet med YouTube’s platform, hvor han i dag har over 13.000 følgere på sin egen YouTube kanal, der p.t. håndterer mere end 100.000 film-visninger pr. måned.

Kuno Bonne har en fortid som sælger, indretnings-konsulent og håndværker med afsæt i snedker faget og køkken/bad entrepriser. Han har projekteret mere end 3000 køkken/bad total entrepriser, og haft sit eget byggefirma siden 2001, og er herudover stifter og indehaver af sitet handyman.dk

Mere om dette kursus