Dokumentar instruktion

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800, Kgs. Lyngby
Dage:
3 dage
Pris:
13.500 kr. + moms | PU-støtte: 4.050 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 193 evalueringer)
Forår 2022

Vil du fortælle historien om din mosters opvækst? Vil du på opdagelse med et handy-cam i den sydamerikanske jungle – og ved du, at du skal forberede en lille smule, før du tager afsted? DOKUMENTAR INSTRUKTION er kurset for dig, der har en god idé til en dokumentarfilm, -serie eller et tv-program, men som godt ved, at fakta ikke bare handler om at trykke på en knap.

Om kurset

  • På dette tre-dages kursus arbejder du personligt med at udvikle på lige præcis din dokumentar idé med den garvede dokumentarinstruktør Sami Saif på sidelinjen.
  • Du bliver helt skarp på kernen i din fortælling, og hvad det var, der gjorde den interessant for dig som historiefortæller i første omgang.
  • Du forlader kurset med en klar plan for, hvordan du skal gå ud og optage din film.

Om dig

Du er måske tilrettelægger, fotograf eller journalist, og du arbejder eller er interesseret i at arbejde med dokumentariske produktioner. Du har en idé til et dokumentarformat, som du gerne vil udforske.

Om undervisningen

På dette kursus er den personlige proces i fokus. Kurset er interaktivt og tager udgangspunkt i de idéer, kursisterne kommer med. Gennem forskellige øvelser finder du sammen med underviseren ind til kernen af din historie.

Om underviseren 

Sami Saif er uddannet dokumentarfilminstruktør fra Den Danske Filmskole, årgang 1997. Han står bag flere prisvindende dokumentarer deriblandt filmen “Tove i Stykker”, der i 2021 vandt en Robert samt seer-favoritten “Tommy”.

Hvor foregår det?

Undervisningen foregår i Kort- & Dokumentar Filmskolens hyggelige lokaler i den charmerende og gamle filmby i Lyngby. Spis din frokost med Krummerne eller brug dine pauser på at mingle med erfarne som spirende folk fra branchen.

Det indgår i prisen

Prisen inkluderer adgang til skolens kamera- og redigeringsudstyr.
Vi serverer kaffe, te, frugt og vand.

Undervisere

Sami Saif

Dokumentarfilminstruktør

Sami Saif er uddannet dokumentarfilminstruktør fra Den Danske Filmskole i 1997 og har skabt flere prisvindende dokumentarer såsom Family (2001), Dogville Confessions (2003) og Tommy (2010) om popstjernen Tommy Seebach, som samlede hele Danmark foran tv-skærmen med seertal sjældent set for en dansk dokumentarfilm og udløste prisen ‘Årets tv-dokumentar’ (2011). Samis seneste film er The Allins (2017) om punk-rockmusikeren GG Allin, som blev udtaget til hovedkonkurrencen ved den engelske Doc’n Roll Festival.

Mere om dette kursus