Digitale magasiner – nyt format, nye muligheder

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2400 København NV
Dage:
1 dage
Pris:
3.000 kr. | PU-støtte: 780 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 10 evalueringer)
Forår 2016

Wired, National Geographic, Euroman og mange flere gør det: Bruger InDesign til at udgive deres magasiner i en digital udgave, som er fyldt med interaktive elementer, som i sær virker godt på Ipad’en.

Lav et magasin i InDesign og tilføj interaktive elementer, som for eksempel animationer, panorambilleder, slideshows lyd og video.

Eksporter til en app, og sæt til salg i App Store, så dit magasin kan læses på Ipad’en.

I det seneste år har Adobe (med InDesign) udviklet nye formater til digitale udgivelser, fordi markedet af telefoner og computere hele tiden ændrer sig. Derfor skal der tænkes anderledes når der skal udgives digitalt. Kom og brug en dag hvor i prøver de forskellige formater og får styr på hvad der skal bruges hvornår.

Vi vil arbejde i Indesign, og så vil i høj grad teste de plug-ins og udvidelser der findes til programmet, og sammenligne priser og muligheder.

I slutningen af 2015 relancerede Adobe deres Digital Publishing Suite, som er den software der bruges til at udgive digitale magasiner. Den tager vi selvfølgelig også med ind i overvejelserne.

Niveau

BOS0815Du skal have kendskab til Indesign for at deltage i kurset. Det bliver en dag, hvor vi skiftevis kigger på det teksniske detaljer i Indesign, men tager også helikopterblikket på, for at vurdere hvilke formater der virker bedst, med det mediebillede vi har i dag. Så det er både for grafiske designere, og måske også for redaktionssekretærer og andre der har kendskab til InDesign og interesserer sig for det nye marked der er i at udgive til teleofner og tablets. Er du i tvivl om niveau, prøv at ringe til mig på 40 40 09 30

Brug din egen computer.

Vi arbejder på egen computer, og du får mest ud af kurset, hvis du bruger den nyeste version af InDesign. Du kan downloade en gratis en-måneds prøveversion af programmerne lige før kursets start. Du skal desuden tilmedle dig en måneds gratis version af Digital Publishing Suite 2015 (du får instrukser lige før kurset, hvor du kan finde det).
Har du ikke mulighed for at bruge din egne computer, kontakt underviser – så finder vi ud af noget.
PU_0002_digitale magasiner_bot