Den digitale bog – one size fits all

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1927 Frederiksberg
Dage:
1 dage
Pris:
3.000 kr. + moms | PU-støtte: 780 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 9 evalueringer)
Efterår 2016

Når designet er færdig, og pdf’en er lavet i Indesign til den trykte bog, kommer ønsket tit om også at lave en ebog. Det giver ofte hovedbrud, fordi det er to vidt forskellige produkter og produktioner. Derfor er det vigtigt fra starten at tænke ebogen ind i planlægningen.

Ebogsformatet epub kan sættes til salg i IbooksStore, Saxo og flere andre steder.

Formatet egner sig bedst til romaner, biografier, og andre bøger hvor layoutet gerne må være fleksibelt, så det passer til mange forskellige skærmstørrelser.

På dette kursus konverterer vi en bog fra Indesign og designer den til ebogsformatet, og sørger for at bogen fungerer bedst muligt på de forskellige ebogslæsere.

Har du lavet bøger i Indesign så tag gerne sådan en med. Så kan den måske blive til en ebog i løbet af dagen.

Kom og bliv overrasket, frustreret, irriteret og endelig glad, når du bogen er sat til salg på for eksempel Saxo.com

Dette kursus passer rigtigt godt sammen med mit andet digitale kursus:
Det digitale magasin eller digitale coffee table book
Hvis du melder dig til begge disse kurser giver jeg rabat, så begge kurser koster 4.000 kr. (du får stadig fuld refusion fra PU). Ring måske til underviser på 40 30 09 30 for at høre mere.

Målgruppe og forudsætninger

Kurset er først og fremmest for grafiske designere. Et godt kendskab til Indesign er en forudsætning. Er du tvivl så ring til underviseren på 40 30 09 30.

Til gengæld kommer du på en rejse gennem epub og ser koder og andre spændende ting i maskinrummet på dette format.

Det skal du medbringe:

Du skal selv have computer med, gerne med den seneste version af Indesign installeret. En uge før kurset supplerer jeg op med anden software vi skal bruge på kurset.

Online

Vil du følge kurset online, kan det også lade sig gøre. Jeg arrangerer online kursus, når der er behov for det. Kontakt mig på 40 30 09 30 for at høre mere.

 

 

Undervisere

Bo Sørensen

Bo Sørensen er en garvet underviser og en garvet grafisk designer. Han driver firmaet Pixel og Papir, der forener digital og analog kommunikation. Så kærligheden er der både til papiret og til skærmen.

Foruden at lave effektiv kommunikation til både papir og skærm underviser Bo Sørensen. Det er en så vigtig del af en kommunikation – at kunne formidle viden.

Bo Sørensen underviser mange forskellige steder: Grafikere på DMJX, kommunikationsfolk på længere kurser hos IT-Kompetence, mediegrafikere elever på Next.

Den grafiske virksomhed er ligeså omfattende: Bryggeriforeningen, Dansk Golf Union, Erhvervsstyrelsen, Danske Lægestuderendes Forlag, som får alt fra tryksager, webløsninger, apps og ebøger.

Virksomheden bliver drevet af nysgerrighed for alt det nye, men også en kærlighed til papiret som stadig kan forføre en – både med duft af trykfarve og en følelsen af et fysisk produkt som skærmen ikke helt kan erstatte.

I dag flyver Bo Sørensen desuden drone og arbejder med at automatisere flyvninger.

Mere om dette kursus