DaVinci Resolve – Grundlæggende

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2200 København N
Dage:
5 dage
Pris:
15.800 kr. + moms | PU-støtte: 6.750 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 2 evalueringer)
Efterår 2022

Med Blackmagic Design Certificeret træner og erfaren filmklipper og postproducer, Wiebe van der Vliet, er du garanteret en god og effektiv undervisning på et højt niveau. Med sine mere end 25 års film- og tv-erfaring har Wiebe arbejdet med alt fra low-budget ’one man band’-produktioner til store internationale spillefilm, der har vundet priser som Milia d’Or i Cannes og den amerikanske ’Academy Award’ for bedste udenlandske film.

Du lærer

  • Projekt set up og workflow
  • Rough cut og fine tuning af din film
  • Transition effects, filters og speed effects
  • 3D title effects
  • Primary/ secondary color correction.
  • Sound effects editing, voice over og mix
  • Mastering og export

Output

Efter endt kursus vil du kunne klippe flydende med DaVinci Resolve. Du vil bl.a. kunne organise, klippe, trimme, evaluere og redigere farvetoner, mætning og kontrast. Du vil kunne mixe lyd og færdiggøre dit projekt frem til færdig eksport.

Undervisningsform
Dette er et praktisk kursus. Underviseren vil løbende introducere dig til nye viden og funktioner som efterfølgende skal afprøves i klippeprogrammet. Under øvelserne går underviseren rundt til hver deltager, for at hjælpe og besvare spørgsmål. Deltagerne vil redigere i forproduceret materiale. Hver øvelse afsluttets med visning og feedback fra underviseren og de øvrige deltagere.

Om underviseren
Wiebe er en all round film og tv editor med 25+ års erfaring ii filmbranchen. Han er uddannet på den Nederlandske Film og TV Academy, og har tilrettelagt, klippet, gradet og mixet alt fra low budget ’enmands-hær’ produktioner til store internationale spillefilm i Grønland, USA, England, Tyskland, Belgien og Italien. 

Projekter som Wiebe har arbejdet på er blevet vist over hele verden og har vundet blandt andet de prestigiøse priser som Milia d’Or i Cannes og den Amerikanske Academy Award for bedste udenlandske film.

Wiebe er en af de få Apple Certified og DaVinci Resolve Certified Trainers i Danmark og har blandt andet undervist på Københavns Tekniske Skole (NEXT), KUA, Web Video Academy og Danmarks Journalist Højskole.

Som post-produktions konsulent har han arbejdet for Kastrup Lufthavn, Cowi, TV-Glad, Metronome, Nordea og mange flere.

Hvem er du?
Kurset er relevant for Film og TV-klippere  content producere, VJ’s,  fotojournalister, grafikere, kommunikations- og marketingmedarbejdere m.fl., der arbejder med levende billeder. Til dig der vil lære at beherske et af branchens mest intuitive og omfattende post-production værktøjer.

Praktisk
Du skal medbringe egen computer med seneste version af DaVinci Resolve installeret. Husk hovedtelefoner. Har du ikke i forvejen DaVinci Resolve installeret kan du hente gratis versionen her: https://www.blackmagicdesign.com/dk/products/davinciresolve

Har du ikke mulighed for at medbringe egen computer, kan du leje en iMac med DaVinci Resolve installeret mod ekstra betaling. Ring og hør nærmere herom.

Du får udleveret en harddisk (USB-C) med filmmaterialet, der skal bruges under workshoppen. Materialet må ikke kopieres til din egen computer. Har du ikke en USB-C indgang på din computer skal du selv medbringe en USC-C til USB-3 converter.

Praktisk
Du skal medbringe egen computer.

Undervisningen foregår i Nomad Workspace og er inklusiv frokost, kaffe/te  og snacks i løbet af dagen. 

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Undervisere

Wiebe van der Vliet

Wiebe er en all round film og tv editor, som har 25+ år på banen i filmbranchen. Han er uddannet på den Nederlandske Film og TV Academy har tilrettelagt, klippet, gradet og mixet alt fra low budget ’enemands-hær’ produktioner til store internationale spillefilm i Grønland, USA, England, Tyskland, Belgien og Italien. Projekter som Wiebe har arbejdet på er blevet vist over hele verden og har vundet blandt andet de prestigiøse priser som Milia d’Or i Cannes og den Amerikanske Academy Award for bedste udenlandske film.

Han er en af de få Apple Certified Trainers i Danmark og har blandt andet undervist på Københavns Tekniske Skole (NEXT), KUA, Web Video Academy og Journalist Højskolen.

Som post produktions konsulent har han arbejdet for Kastrup Lufthavn, Cowi, TV-Glad, Metronome, Nordea og mange flere.

Mere om dette kursus