Den professionelle samtale; bliv skarp på coaching, konflikter, feedback og facilitering

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Sidesporet Ahlgade, Holbæk (overnatning)
Dage:
3 dage
Pris:
16.000 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 38 evalueringer)
Forår 2021

Vil du gerne navigere bedre i de vanskelige samtaler? Vil du hellere forebygge konflikter og manglende deltagelse end at brandslukke? Er du nysgerrig på de effektive værktøjer i coaching? Har du lyst til at skrue arbejdsglæden i vejret og give dine medarbejdere/kollegaer feedback? Og synes du, at det kunne være cool at kunne facilitere nogle gode processer eller nogle møder, som folk har lyst til at deltage i?

Så skal du med på dette intensive forløb, hvor vi arbejder med alle facetter af den professionelle samtale og den gode proces. Du vil blive introduceret til de grundlæggende teknikker – samt filosofien – bag coaching, feedback, gruppedynamik, konflikthåndtering og procesfacilitering. Du vil blive meget klogere på relationer – også dine egne.

Vi vil arbejde meget praksisnært, blandt andet med jeres egne cases. Vi veksler mellem oplæg og øvelser. I vil få masser af individuel feedback, da det er et lille eksklusivt hold på kun otte kursister. I vil få mulighed for selv at blive coachet undervejs.

Vi lægger ud med tre dages internat og fantastisk forplejning på SuRi på havnen i Holbæk. Vi overnatter på Hotel Sidesporet, som ligger 300 meter fra undervisningsstedet.

Internatet giver mulighed for fordybelse og træning. For at sikre forankringen af din nye viden får du en individuel coaching en måneds tid efter kurset, så du har haft mulighed for at afprøve alle dine nye værktøjer.

Coaching aftales individuelt og foregår i København – eller i Svendborg, Aalborg eller over Skype, hvis det passer dig bedre.

Undervisere

Gitte Svanholm

Gitte Svanholm er journalist, forfatter, ICC-certificeret coach & teamcoach og har en master i organisationspsykologi. Tidligere journalist på Politiken, HR-partner i Novo Nordisk, driver nu selvstændig kursus- og konsulentvirksomhed med ’Svanholm Coaching’ med fokus på ledelse, trivsel og relationer. Skriver fagbøger – og blogger om ledelse for Mandag Morgen.

Mere om dette kursus